Har du styr på din funding?

Sådan skaffer du funding - event UAS Denmark og Robocluster

Offentlige støtteordninger har mange navne; Eurostars, InnoBooster, EUDP eller Horizon 2020, men hvad indeholder programmerne? Og hvor svært er det at ansøge om støtte? 

Innovationsnetværket RoboCluster og UAS Denmark vil den 18. januar 2018 gøre vores til at få afmystificeret, indholdet af støtteprogrammerne, samt hvordan du ansøger om offentlig funding til din kommende innovation.

 

Konkrete erfaringer fra virksomheder

Til arrangementet får du førstehåndsviden, når Blue Ocean Robotics kommer forbi og fortæller, hvilke erfaringer virksomheder kan hente i et Horizon 2020-projekt.

 

Hvordan booster offentlige støtteprogrammer forskning

Vi får også besøg af Syddansk Universitet som vil fortælle, hvordan Horizon2020 programmerne booster deres forskningsindsatser.

 

Eksperthjælp - find vej i ”tilskudsjunglen”

Vi har også inviteret funding-eksperterne fra Innovayt, som skal hjælpe os med at finde vej i ”tilskudsjunglen”, så du får overblikket over de forskellige fondsansøgninger, for at hjælpe dig fra idéudviklingsstadie til finansiering og helt frem til implementeringen af dit projekt.

 

Mød kommende partnere til fundingarrangementet

Har du allerede inden arrangementet overvejet at finde en partner til et projekt, kan du tilkendegive dette under din tilmelding, så sørger vi for at få gjort opmærksom på dig.

Om mødet:

Mødet er gratis for medlemmer af RoboCluster og UAS Denmark - tilmeld dig senest tirsdag den 16. januar kl. 12:00 - hent invitationen som pdf nedenfor.

Tilmeld dig Forum for Offshore Droner i Aalborg 30. november          Hent invitationen som pdf

 

Tid og sted:

  • 18. januar 2018
  • Kl: 13:00 – 16:00
  • HCA Airport
  • Lufthavnvej 131
  • 5270 Odense N

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål vedr. arrangementet - så kan Ole G. Andersen kontaktes på:

Kontakt klyngekoordinator Ole G. Andersen