Virksomhedsbesøg hos Scandinavian Avionics - 14. september

Virksomhedsbesøg hos Scandinavian Avionics

Arrangementet er afviklet - Læs om det HER

Fra luftfart til droner?

Hvad får en 50-mand stor avionics virksomhed med fokus på salg, vedligehold og installation af elektronisk udstyr i fly og helikoptere til, at interessere sig for dronebranchen?

Og hvordan er Billund-baserede Scandinavian Avionics vokset fra en håndfuld mand i 1978 til Gazelle-virksomhed i 13, 14 og 15 med omkring 150 ansatte i 9 forskellige lande?

Gratis virksomhedsbesøg for UAS Denmarks medlemmer

Ja svaret får du leveret på næste torsdag (14. september) af Scandinavian Avionics grundlægger Hardy R. Truelsen, når virksomheden inviterer UAS Denmarks medlemmer på besøg i Billund.

Her får du bl.a. også mulighed for, at høre om virksomhedens egenudviklede drone-sense & avoid-ID-system (CATI - Collision Avoidance, Tracking & ID), der blev startet med afsæt i Trafik- , Bygge- og Boligstyrelsens ønske om ”elektroniske nummerplader til droner”.

Yderligere får du mulighed for at høre, hvordan en moderne avionics virksomhed, både holder fokus på installation og vedligeholdelse af elektronisk udstyr til luftfartsbranchen, samt har blik for den fremadstormende dronebranche.

Besøg Scandinavian Avionics 14. september


På besøget kan du desuden glæde dig til at få en spændende rundvisning i virksomhedens lokaler i Billunds lufthavn. Derudover bliver der som altid mulighed for, at netværke med andre UAS Denmark medlemmer.

Kom og hør om:

  • Historien bag Scandinavian Avionics
  • Hvilke områder SA beskæftiger sig med
  • Hvilke dronerprojekter SA arbejder på
  • SA's udvikling af Sense & Avoidteknologi til droner
  • Hvordan SA's fokus på sikkerhed kan omsættes i en dronekontekst

 

Tid og sted:

  • Kl: 14:30 – 16:30 - 14. september
  • Scandinavian Avionics A/S
  • Stratusvej 9, Billund Airport
  • 7190 Billund, Denmark

Om mødet:

Mødet er for medlemmer af UAS Denmark, der alle kan deltage gratis - tilmeld dig senest tirsdag den 12. september kl. 12:00.

Tilmelding er lukket.

 

Om Scandinavian Avionics:

Virksomheden blev grundlagt i 1978 og har siden arbejdet med installation og vedligehold af elektronisk avionics udstyr i fly og helikoptere på både det civile og militære marked. I dag er der cirka 150 ansatte i koncernen, der yderligere er spredt ud på 9 lokationer i hele verden.

Kontaktperson

Har du spørgsmål vedr. virksomhedsbesøget - så kan Ole G. Andersen kontaktes på:

Kontakt klyngekoordinator Ole G. Andersen