Andre

parisuvsitusexpo

 

UAS Denmark besøger, som et led i markedsføringen af den danske droneindustri, også internationale messer. Messedeltagelsen er enormt vigtig da den giver os mulighed for, at skabe kontakt til vigtige aktører inden for branchen samt følge med i fremtidens internationale udvikling. Nedenfor har vi opgjort tre af disse.

TUSExpo
TUSExpo i Holland er et årligt event, der søger at udnytte det hastigtvoksende potentiale som UAS branchen undergår i disse år. Konferencen har et bredt fokus på dronebrug, hvorfor der udstilles inden for følgende brancher: Sikkerhed, landbrug, industri, forskning, underholdning og miljøbeskyttelse.

Læs mere om TUSExpo her

Paris Air Show
Paris Air Show i Frankrig er en tilbagevendende begivenhed, som nu kører på sit 51. år. Showet har en bred appel, og inkluderer hele værdikæden inden for luftfart. Som besøgende på Paris Air Show kan du møde producenter af fly, helikoptere og droner, besøge stande for virksomheder, der fremstiller enkeltkomponenter til fly, men samtidig også støde på de virksomheder, der klæder piloterne på.

UVSI
UAS Denmark er medlem af UVS International, hvor vi inden for en fælles europæisk referenceramme, arbejder for at fremme branchen. UVS International arrangerer hvert år deres UVSI konference i Belgien, hvor deltagerne har mulighed for at diskutere de lovgivningsmæssige udfordringer som UAS branchen møder i disse år.