Kommercielle operatører

UAS Denmarks medlemsoversigt er mangfoldig og inkluderer således entreprenører, store danske og internationale virksomheder, danske universiteter samt private og offentlige brugere. Nedenfor kan du læse om de af vores medlemmer, som er godkendte operatører. 

 

 

Operatører

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Dansk Dronefilm

Dansk Dronefilm

Dansk Dronefilm Aps indfanger verden oppefra og ned. Virksomheden tilbyder
professionel fotografering, film og produktion af billed- og videomateriale ved brug af højde- og luftfoto og –film med droner.

Besøg DRON.dk's hjemmeside

DRON.DK

DRON - Erhvervs Drone inspektion er et landsdækkende dronefirma, som arbejder med inspektion af facade og tag, inspektion af forsikringsskader, markoverflyvninger, samt Site Surveys til byggepladser.

UAS Denmark Godkendt operatør Creative sight

Creative Sight

Den landsdækkende virksomhed Creative Sight, med afdelinger i Købehavn, Århus og Odense, har beskæftiget sig med modelflyvning i mange år, og har derfor en solid erfaring inden for branchen. Virksomheden har godkendelse 1B op til 7kg og kat. 2 op til 25kg og deres arbejdsområder er Termografi, Stills, Reklamefilm, Inspektion og 360 graders film.

Læs mere om Jax Jax IVS

Jax Jax IVS

JAX JAX IVS beskæftiger sig med videooptagelser, inspektioner og andre ydelser med droner. Virksomheden er beliggende i Odense og specialiserer sig også i dynamiske optagelser med racerdroner i høj fart.

 

 

UAS Denmark Godkendt operatør RotorCam

RotorCam

RotorCam er en dansk virksomhed med speciale i optagelse af billeder fra luften. RotorCam har allerede mange, mulige kundegrupper i søgelyset, bl.a. inden for tv-filmbranchen samt hos offentlige myndigheder - eksempelvis i form af overvågning, inspektion m.v. omkring miljøforhold, lokalplaner, bygge- og fredningssager, klageundersøgelser, skadebehandling osv.

Operatørmedlem af UAS Denmark - Acuttek

Accutek Drone

Virksomheden Acuttek specialiserer sig inden for luftfotografi foretaget vha. droner. Acuttek tilbyder luftfoto til erhverv og private af bygninger, arealer, begivenheder & arrangementer, i op til 100 meters højde. Opløsningen på kamereaet er yderligere i top, da der filmes i op til 4K (UHD) og HD ved Live-streaming (events og arrangementer). Film leveres i redigeret eller rå-format. Virksomheden er også leveringsdygtig i 3D print (til prototyper) samt 2D CAD konstruktion ved
produkt-udvikling og design.

 

UAS Denmark operatørmedlem Zoomfoto

Zoomfoto

Zoomfoto har base i den midtjyske by Viborg. Virksomhedens mission har siden 2005 været at skabe og opsøge unikke innovative serviceløsninger for kunder og partnere, ved brug af nyeste teknologi herunder UAS / droner, rigs & sliders, kameraer og lyd. Zoomfoto har en stor erfaring med konstruktion og service af special droner, rigs og ”handheld gimbals” til professionelle. Via samarbejde med lokale partnere tilbydes også professionelle reklamefilm og video-spots til markedsføring.

UAS Denmark Godkendt operatør PhoneADrone

PhoneADrone

PhoneADrone foretager, ved hjælp af HD kameraer, hovedsageligt monteret på mindre droner, og dygtige og kompetente dronepiloter, fotoinspektioner og øvrige dokumentationer af tage og andre umiddelbart utilgængelige bygningsdele. PhoneADrone påtage sig desuden også mere almindelige foto- og videoopgaver. 

 

UAS Denmark operatørmedlem Fotograf Simona

Fotograf Simonia

Fotograf Simonia er en operatørvirksomhed, der løser opgaver i hele Danmark. Virksomheden har base i Esbjerg og kan udover dronefotografi fra luften også tilbyde social medie optimering og vedligeholdelse, samt opbygning og efterfølgende uddannelse i varetagelse af eksempelvis hjemmeside og firmaet Facebookside. Fotograf Simonia hjælper også gerne, hvis du behøver pressefotos, portrætfotos eller dokumentationsfotos af en byggeproces.

UAS Denmark medlem Anders Boll Film og Foto

Anders Boll Film og Foto

Anders Boll Film og Foto har base i Hovedgård i nærheden af Skanderborg. Virksomheden specialiserer sig i at løse foto- og videoopgaver for privat- og erhvervskunder. Anders Boll Film og Foto kan hjælpe dig med at producere din næste; firmafilm, interview, voxpop, eventfilm eller dokumentar.
Virksomheden kan yderligere hjælpe dig med reklame-, presse- eller eventfoto op til dit næste arrangement.

UAS Denmark operatørmedlem - VM Line

VM Line

VM Line har i mange år udviklet aktive hjemmesider til især offentlige myndigheder, herunder systemer til registrering af ejendomsoplysninger, administration af speedbådscertifikater, radiocertifikater og kaldesignaler. Siden 2006 har virksomheden tillige arbejdet med videoproduktion med særlig ekspertise i live streaming. Med erfaring både omkring IT og indholdsproduktion står VM Line stærkt, når en opgave spænder over begge områder. I 2017 blev aktiviteterne suppleret med optagelser fra droner.

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Sky Level

Sky Level

Sky Level er en dansk virksomhed, som arbejder med udviklingen af skræddersyede dronerløsninger. Sky Level har derfor erfaring med at tage et givent projekt fra konceptuel fase til færdigt implementerbart produkt. Sky Level består af et team af ingeniører, piloter og advokater som alle sammen drømmer om at udforske morgendagens droneteknologi.

 

 

Besøg SecuriCos hjemmeside

SecuriCo

SecuriCo ApS er en underafdeling til Dan Group Alarm Roskilde ApS, som har arbejdet i sikkerhedsbranchen siden 1988. Virksomheden arbejder professionelt med video/billeder ved hjælp af droner. SecuriCo Aps kan hjælpe med et enkelt luftfoto af fx ejendomme til inspektion, opmåling ved fotogrammetri eller termiske optagelser med efterfølgende analysering.

UAS Denmark Godkendt operatør Dansk Drone Kompagni

Dansk Drone Kompagni

Dansk Drone Kompagni tilbyder video eller billeder fra luften i professionel kvalitet. Der tilbydes således optagelse af sekvenser til reklamefilm, panoramaer over skøn natur eller muligheden for, at komme tæt på en given tagkonstruktion. Dansk Drone Kompagni deltager desuden ved relevante fagmesser og konferencer.

UAS Denmark Godkendt operatør - JCO Drone

JCO Drone

JCO Drone leverer professionelle dronetjenester. Virksomheden kan løse opgaver inden for inspektion, termografi og luftoptagelser til tv, film eller reklame. JCO Drone tilbyder også uddannelse i partnerskab med MyDrone Academy og websalg af professionelt droneudstyr.

Medlem af UAS Denmark - Scout Robotics

Scout Robotics

Scout Robotics er droneoperatør med base i Randers. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af luftfoto og video fx til reklamefilm. Scout Robotics udfører også inspektion af blandt andet bygninger, master samt vindmøller. Resultatet af en inspektion bliver leveret i en rapport, og data gemmes til efterfølgende reference. Al billedmateriale leveres efterfølgende elektronisk i det format, kunden ønsker.

 

UAS Denmark Droneoperatør - Thy Termotjek

Thy TermoTjek

Thy TermoTjek er et nyt firma, som har mange års termografiske erfaringer og certificeringer. Virksomheden udfører Termografering af el-tavler, bygninger og fjernvarmenettet (ved hjælp af droner, bil, eller håndholdtkamera), blowerdoor test og indregulering af boligventilation.

UAS Denmark operatørmedlem Busca

Busca

Busca specialiserer sig med at opfylde kundernes behov om mere lønsomhed og et sikkert workflow. Virksomheden kan via sin store erfaring, og know how, bistå
virksomheder og institutioner, når de står overfor at skulle vælge en Digital Asset Management (DAM) løsning. Busca er yderligere godkendt som droneoperatør og kan dermed også tilbyde luftfotos.

UAS Denmark godkendt operatør - Pigeon Air Photo

Pigeon Air Photo

Pigeon Air Photo ApS har base i Aarhus og leverer leverer foto- og filmoptagelser til private og offentlige virksomheder i hele landet. Pigeon Air Photo er specialiseret i drone-optagelser, 360-graders billeder, 3D fotogrammetri og termografi til brug for rundvisninger, salgspræsentationer, kortlægning og dokumentation.

UAS Denmark godkendt operatør - Norddrone

Norddrone

Norddrone er en del af LA COUR Communication, der hjælper med at udforme din kommunikationsstrategi og sørger for, at den bliver ført ud i livet. Virksomheden leverer indhold til alle medietyper, på print og digitalt. Og har 25 års erfaring med radiostyrede fly, både fastvingede og helikoptere. Foruden mange års erfaring i danske medier og mere end 10 års erfaring med tv-produktion, både for og bag kameraet.

 

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Byggeriets Drone Inspektion

Byggeriets Drone Inspektion

Byggeriets Drone Inspektion ApS tilbyder inspektion med blandt andet foto og filmoptagelse af bygninger og installationer. Med faglige kompetencer inden for disse områder, er Byggeriets Drone Inspektion en partner, der kan deltage i kvalitetskontrol, proceskontrol samt fejlfinding og dokumentation i byggesektoren og ved industriinstallationer.

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Dansk Drone Netværk

Dansk Drone Netværk

Dansk Drone Netværk er kundernes samlede indgang til certificerede droneoperatører. Via netværkets koncepter til forskellige brancher, ønsker virksomheden at skabe jobs for den enkelte operatør. Dansk Drone Netværk beskæftiger sig med kunder, som ønsker opgaver løst på regional eller landsdækkende plan. Via netværket er det muligt at løfte disse opgaver i flok.

UAS Denmark operatørmedlem - Pixiweb

Pixiweb

Pixiweb har specialiseret sig i videoproduktion til nettet og særligt webfilm til Landsbyggefonden, hvor droneoptagelser indgår som et naturligt element. Virksomheden er etableret af Kira Paulli i 2011 og har mere end 20 års erfaring som tv-fotograf og klipper. Dronen er altid med på optagelser og indgår som et ekstra krydderi i filmene.

UAS Denmark Operatører - Airflix

AIRFLIX

AIRFLIX specialiserer sig i avanceret mapping (3D, ortokort, volumenberegning, højdemodeller, termiske kort mv.) 
til en lang række industrier og opgaver. Virksomheden, med base i København, er en af danmarks førende indenfor mapping fra droner og tilbyder også professionelle dronevideo- og fotooptagelser samt videoredigering til resten af landet.

 

 

UAS Denmark operatørmedlem - Dronops Productions

Dronops

Dronops Productions leverer kommercielle droneløsninger til eventbranchen (sport, musik og kultur) med livestreaming, luftfotos og videooptagelser fra luften. Med massivt fokus på flyvesikkerheden og interoperationalitet med eventarrangørens øvrige samarbejdspartnere skaber Dronops Productions nye muligheder for eventarrangører, når der produceres storskærmsproduktion, livestreaming, broadcast og PR-materiale. Virksomheden fungerer endvidere ofte som sparringspartner i tilrettelæggelsen af brugen af droner til events.

UAS Denmark operatørmedlem - ESAR NORDIC

ESAR NORDIC

ESAR Nordic har base i Nørresundby. Virksomheden leverer drone-konsulentydelser og kan yderligere også bistå som droneoperatør.

Operatørmedlemmer UAS Denmark - BR droneflyvning Foto og Video Service

Br Droneflyvning Foto og Video

Br Droneflyvning Foto og Video Service tager luft foto- og video som fortjener en præsentation ud over det
sædvanlige f.eks. boligen, haven, sommerhuset, ejendomsmægler, inspektion, landenmanden osv. Det skaber opmærksomhed på tryk eller hjemmesider med et unik foto eller video.

Operatørmedlemmer UAS Denmark - Dronesystems

Drone|Systems

Drone|Systems udfører termiske inspektioner af eksisterende energiløsninger. Virksomheden udvikler software til
indsamling og præsentation af data, der danner grundlag for bedre strategisk planlægning.

 

Operatørmedlem af UAS Denmark - Petergramstrup.dk

PeterGramstrup.dk

PeterGramstrup.dk er ejet af freelance fotograf og filmfotograf Peter Gramstrup Jensen. Virksomheden kan levere flotte billeder (fra land og luften) samt løse opgaver, der inkluderer grafisk design og webudvikling. Peter Gramstrup har over 11 års erfaring og har lavet billeder til DVD-film, dokumentarer, DR1, TV2 og Eurosport.

UAS Denmark operatørmedlem - Droneflight

Droneflight

Droneflight er godkendt droneoperatør og løser en lang række opgaver udført med drone. Virksomheden har base i Haderslev, men udfører opgaver over det meste af Danmark. Droneflight kan levere optagelser i 4K, samt livestreame i HD til ekstern skærm/OB vogn, bistå med termografering i forbindelse med energioptimering, inspicere svært tilgængelige steder (broer eller tage), overflyve marker til præcisionslandbrug, dokumentere forsikringsskader, samt udfærdige 3D skabeloner af bygninger og matrikler.

UAS Denmark operatørmedlem - exploringimages

Exploring Images

Bag Exploring Images står fotograf Jan Rasmussen, der gennem de sidste 20 år har udviklet sine fotografiske evner ved at udforske natur- og dyremotiver. Interessen for spændende fotografier har ført Exploringimages til polarcirklen, i bjerge samt under havet. Søgen efter det rette landskabs- eller naturfotografi er således drivkraften bag fotograf Jan Rasmussens mange fotografiske eventyr.

UAS Denmark operatørmedlem - SoundIT

SoundIT

Under hovedselskabet SoundIT - ligger operatørvirksomheden Øens Drone Service, der har til huse på Bornholm. Øens Drone Service leverer inspektionsmateriale (tagkonstruktioner, skorstene etc.), ejendomspræsentationer (i forbindelse med hussalg), dokumentationsmateriale
(ved begivenheder) samt virksomheds-præsentationer. Så står du og mangler en færdig video fra luften, kan virksomheden klare opgaven fra start til slut

UAS Denmark operatørmedlem - Business Drone

Business Drone

Business Drone med base i Vejle løser mange forskellige typer af "InAir" foto- og video opgaver. Virksomheden kan vha. droner hjælpe med spændende billeder, når ejendommen skal sælges, arbejdsprocessen på byggepladsen skal dokumenteres, et arrangement skal indfanges fra luften (eksempelvis motorsport). Business Drone kan dermed hjælpe med billeder til din næste reklame, event, hjemmeside, produktlancering eller anden markedsføring.

Operatørmedlem af UAS Denmark - Drone Foto og Video Vejle

DroneFoto og Video Vejle

Hos Drone Foto og Video Vejle tilbydes der billeder og video fra luften i 4K. Virksomheden leverer professionelle produkter af høj kvalitet, og kan bistå dig med optagelse og redigering, når du skal sælge dit hus, sommerhus, båd eller vil dokumentere en byggeproces fra start til slut.

Besøg UAS Denmark operatørmedlemmet JR Teks hjemmeside

JR-Tek

JR-Tek er en operatørvirksomhed med base i Bramming, der løser små som store opgaver med drone. Virksomheden kan hjælpe med opgaveløsning inden for virtual reality 360 (VR), boligfremvisning, oversigtsbilleder, landbrug, 3D-mapping, foto/video-redigering, reklamefilm, virksomhedsfilm, landskab, inspektion af murværk/tagsten/tagvinduer/skorstene, timelapse videoer og dokumentation af byggeri. 

UAS Denmark Operatørmedlem Digital Bureauet

Digital Bureauet

Digital Bureauet er en svendborgensisk virksomhed med masser af erfaring inden for kommunikation og produktion af digitalt content. Bureauet har stærke kompetencer, som sikrer at netop din virksomheds storytelling, behov, ønsker og mål, indfanges og indfries.

UAS Denmark operatørmedlem Technidrone

Technidrone

Technidrone er en Bornholmsk operatørvirksomhed, der løser foto,- video- og reklameopgaver ved hjælp af droner. Virksomheden specialiserer sig desuden i inspektion af fx vindmøller, samt 3D-modeller og mapping af større områder.

Besøg RTConstructions hjemmeside

RTConstruction

RTConstruction ApS har siden 2005 arbejdet med opgaver indenfor byggebranchen. I 2016 oprettede virksomheden en droneafdeling, hvor kunderne i dag tilbydes inspektionsbilleder, samt film af konstruktioner fra luften. RTConstruction har base i Ebeltoft, hvorfra virksomheden løser opgaver i mange forskellige brancher, hovedsageligt for andre virksomheder, men også for private.

UAS Denmark operatørmedlem - Captured by Drone

Captured By Drone

Captured by Drone er godkendt som droneoperatør og har base i Nordsjælland, hvorfra virksomheden kan løse fotografiske opgaver i både Danmark og sydsverige. Virksomheden kan levere dit næste foto- og videoprojekt også selvom det ikke kræver fotografi fra luften vha. droner.

FACC Defence and Security

FACC Defence and Security

FACC Defence and Security ApS er er sikkerhedsselskab, der benytter den nyeste teknologi til at sikre kundernes ejendom, personlige sikkerhed og øvrige værdier. Virksomheden løser konsulentopgaver inden for security vha. højt specialiseret teknologi (smart sensorer, vision, light towers, robotter og droner).

UAS Denmark operatørmedlem - Drone Solutions

Drone Solutions

Drone Solutions er en godkendt dansk droneoperatør beliggende i Esbjerg. Virksomheden specialiserer sig i inspektioner af bygninger og kan derfor hjælpe dig med at få overblik over ufremkommelige steder.

Gufler.dk

gufler.dk

gufler.dk er en enkeltmands-virksomhed med speciale indenfor IT- og teknologirådgivning for større virksomheder. gufler.dk kombinerer konkret erfaring, viden, resultater og et stærkt professionelt netværk oparbejdet gennem mange år i branchen med en kreativ og innovativ tilgang til tingene. Virksomheden ejes og drives af Hans Gufler der har mere end 16 års erfaring, og flere lederposter i bagagen. bl.a. fra sine 12 år i softwaregiganten Microsoft.
UAS Denmark operatørmedlem - UAVFyn

UAVFyn

UAVFyn er godkendt af Trafikstyrelsen som kommerciel droneoperatør, og må dermed foretage erhvervsmæssige flyvninger af droner i bymæssig bebyggelse. Virksomhedens daglige ledelse varetages af Nis Ramsdahl, der har mange års ekspertise inden for droneflyvning. UAVFyn foretager fotografering og videooptagelser fra luften. Virksomheden har desuden stor erfaring inden for video og foto redigering, samt de teknikker der bruges, såsom ortofoto og forprogrammeret flyvning.

UAS Denmark operagørmedlem - Streamfactory

Streamfactory

Streamfactory er et produktionsselskab, der arbejder med Live-streaming af sportsarrangementer, reklamefilm, musikvideoer og corporatefilm. Virksomheden benytter sig af førende netværksteknologier samt dedikerede mobile hardware løsninger (8 kanals lydmixer, hd/sdi encoder og decoder løsninger) og kan dermed levere skalerbare løsninger til din begivenhed, uanset hvor du afholder den.

 

UAS Denmark operatørmedlem - Fotojournalist Gorm Branderup

Fotojournalist Gorm Branderup

Fotojournalist Gorm Branderup er freelancefotograf med praktisk erfaring fra bl.a. Jyllands-Posten og reklamefotoopgaver 
for Peter Larsen Kaffe. Gorm Branderup har dækket mange eventfotograferinger og har stor erfaring med at løse 
opgaver, når dit arrangement skal indfanges. Virksomheden kan også bidrage med kampagne- eller reklamefilm, samt 
reportagebilleder eller "bag-om-film".

UAS Denmark operatørmedlem Waveland

Waveland

Waveland tilbyder professionel produktion af visuelle & audiovisuelle applikationer til internettet i høj kvalitet. Virksomheden har mange års erfaring i både den fotografiske og musiske branche. Waveland er optaget af at være på forkant med de nyeste teknologier indenfor avanceret Virtual Reality fotografi, elektronisk lydproduktion og interaktiv webproduktion.

Bliv medlem af UAS Denmark

Bliv en del af UAS Denmark

Der er mange fordele ved medlemskab af UAS Denmark - læs om dem HER

Bliv medlem af UAS Denmark

Bliv en del af UAS Denmark

Der er mange fordele ved medlemskab af UAS Denmark - læs om dem HER

 

 

  

 

Besøg også: Private virksomheder - Offentlige organisationer - Forskningsinstitutioner eller Medlemsliste A-Z