Hvorfor blive medlem?

Bliv en del af en stærk teknologiklynge

HCA-Airport har etableret UAS Denmark med henblik på at samle og inkludere alle visionære interessenter inden for UAS-markedet. UAS Denmark har over 150 nationale såvel som internationale medlemmer og tilsammen udgør de et forskelligartet, men ligeså fyldestgørende, billede på hele markedets værdikæde. Medlemslisten inkluderer derfor entreprenører, store danske og internationale virksomheder, danske universiteter samt private og offentlige brugere.

Få Indflydelse

Politisk opbakning er essentiel for at fortsætte den fremtidige vækst i branchen, hvorfor UAS Denmark søger indflydelse og omdanner medlemmernes input til politiske mærkesager, når vi møder beslutningstagerne i øjenhøjde. Kort sagt - vi er medlemmernes talerør på Christiansborg.

UAS Denmark fører en løbende dialog med Trafikstyrelsen og har derudover, i samarbejde med hele den danske UAS-værdikæde, oprettet et "Advisory Board", der ikke kun arbejder med medlemmernes ønsker for branchens fremtid, men desuden har til opgave at inspirere og foreslå nye indsatser i netværket.

Som et medlem af UVS International, (europæisk non-profit organisation) samler vi, i samarbejde med vores medlemmer, input til udvikling af en fælles europæisk indsats til fremmelsen af branchen.

Mød fremtidige forretningspartnere

UAS Denmark arrangerer og afholder hvert år events, hvor medlemmerne har mulighed for at møde nye forretningspartnere - i form af nye entreprenører og mere etablerede virksomheder. UAS arrangementerne er en oplagt netværksmulighed til, at drøfte branchens seneste innovation med ligesindede.  

Vi skaber internationale kontakter

UAS Denmark bygger broer mellem andre nationer og internationale virksomheder for, at skabe bæredygtige kontakter, der sikrer en kontinuerlig fremgang. Vi har en tæt tilknytning til Europa (især Skandinavien) samt vigtige interessenter i USA. Yderligere er UAS Denmark et aktivt medlem af UVS International, hvor vi, inden for en fælles europæisk referenceramme, arbejder for at fremme branchen.

Bliv medlem her

Bliv profileret

Vi holder altid øje med spændende nyheder fra vores medlemmer og som et led i dette sætter vi gerne fokus på medlemmernes aktiviteter via fælles pressemeddelelser, artikler eller nyheder på vores hjemmeside. UAS Denmarks månedlige nyhedsbrev er desuden en mulighed for at profilere din virksomhed som "månedens medlem". Skriv gerne til os, hvis jeres nyhed skal deles med UAS-netværket.

Bliv opdateret

UAS Denmark holder dig opdateret om kommende events, nyheder (nationale såvel som internationale), lovgivningsmæssige nyheder samt fremtidige projektmuligheder for netværkets medlemmer. Som medlem af UAS Denmark modtager du et månedligt nyhedsbrev.

UAS Denmark er desuden aktiv på de sociale medier, så følg os gerne på Twitter, Youtube og Flickr eller bliv en del af en spændende industridebat på LinkedIn.

Medlemsfordele

 • Gratis telefonisk vejledning mht. regler ved droneoperationer
 • Gratis advokatrådgivning
 • Gratis økonomisk rådgivning
 • Gode netværksmuligheder med højprofilerede aktører I Danmark
 • Eksklusive invitationer til UAS Denmark aktiviteter
 • Tæt kontakt til HCA-Airports testfaciliteter
 • Medlemskab af UAS Denmark LinkedIn-gruppen
 • Månedligt nyhedsbrev
 • Kontaktinformationer på netværkets medlemmer
 • Årlige konferencer og workshops til nedsat pris
 • Rabatter på internationale UAS-konferencer
 • Netværks og debatdage