Inno-Drone Kick-Off konference 31. maj

Inno-Drone Kick-Off arrangement den 31. maj

Sæt kryds i kalenderen d. 31. maj 2017 til Inno-Drone-konsortiets kick-off-konference.

Her samles danske virksomheder indenfor byggeri, landbrug, fremstillingsindustri, energi/offshore og miljø samt innovationsnetværk, vidensinstitutioner og GTS’er for at sætte fokus på hvilke udfordringer og muligheder, der er i anvendelsen af innovative droneteknologier. Målet er at synliggøre markedspotentialet indenfor de fem brancheområder.

Forretningsledere, såvel som ledende teknologieksperter og innovations-skabere vil præsentere dybdegående viden og analyse på trends og spirende teknologier, samt give dig overblik over markedet og dets muligheder.

Alle er velkomne:

Konferencen er målrettet aktører fra virksomheder i alle størrelser, såvel som offentlige institutioner og videninstitutioner.

Formålet er at fremme industrialiseringen af droner, og dermed øge det vækstområde med stort erhvervsmæssigt potentiale, som droneteknologi udgør. På konferencen vil der blive chance for at målrette interessen mod de af de fem brancheområder, som du finder interessante, og du får mulighed for at styrke dit netværk indenfor dronebranchen og dennes teknologiske forsknings- og fagområder.

Hvad går inno-drone projektet ud på?

Innovationsprojekt skal øge udbredelsen af droner i dansk industri - læs mere om hvordan på Roboclusters hjemmeside

 

Hent invitation og program som PDF:

Hent invitationen og program til Inno-Drone Kick-Off arrangementet

Tilmelding:

Tilmelding er påkrævet og skal ske til Githa Grum-Schwensen på tlf.nr. 52 13 15 41 eller e-mail: githa@censec.dk - sidste frist for tilmelding er torsdag d. 26. maj 2017.

Konferencen er åben og gratis for alle interesserede - dog faktureres et no-show gebyr på dkr. 500,- ved udeblivelse.

Tid og sted:

10:00 - 15:15 den 31. maj 2017, Cortex Park 26, 5230 Odense M.

Kontaktperson:

Har du brug for yderligere informationer ang. arrangementet, så kan Martin Søndergaard fra Censec kontaktes via email: martin@censec.dk eller telefon 6137 0563.