BDO Økonomisk rådgivning

UAS Denmark har indgået samarbejde med BDO om økonomisk rådgivning til virksomheder i dronebranchen.

BDO er Danmarks fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed og er markedsledende inden for små og mellemstore virksomheder. Derfor er BDO's revisorer konstant opdateret på, hvad der rører sig inden for netop dette segment.

Samarbejdet mellem UAS Denmark og BDO skal sikre, at virksomheder inden for dronebranchen får den bedst mulige økonomiske råddgivning. Tech-industrien er i rivende udvikling og kræver enorm omstillingsparathed og indsigt i branchens forhold og udfordringer. Og det har BDO.
Derudover kender BDO's branchespecialister til vækstbetingelserne - både for de spirende virksomheder og for dem, der allerede har været i drift i flere år.

Gratis opstartsmøde

Som et led i UAS Denmark-samarbejdet tilbyder BDO et GRATIS opstartsmøde af ca. én times varighed for iværksættere og nystartede mindre virksomheder med tilknytning til dronebranchen. Opstartsmødet vil som udgangspunkt blive afholdt på BDO’s kontor i Odense, Århus eller
København eller anden lokation efter aftale.

På opstartsmødet modtager iværksætteren eller virksomheden information om de væsentligste forhold, man skal være opmærksom på i forbindelse med etablering af virksomhed.

Læs mere om rådgivningen HER

Læs mere om BDO på www.bdo.dk

BDO - Kontaktpersoner

Århus
Simon Lund
Senior Manager
sil@bdo.dk
+45 4196 1778

Odense
Anders Schweitz Jensen
Statsaut. Revisor
aje@bdo.dk
+45 4189 0002

København
Iben Larsen
Statsaut. Revisor
+45 22475246
ibl@bdo.dk