Hvorfor blive medlem?

Bliv en del af en stærk teknologiklynge med adgang til testfaciliteter

I UAS Denmark har vi siden 2012 arbejdet for at sikre de bedste rammevilkår og muligheder for test i den danske droneindustri. Dialog, vidensdeling og netværk mellem nationale såvel som internationale virksomheder, aktører fra offentlige organisationer og relevante myndigheder – har været enormt vigtigt for at sikre et fælles fodslag i en voksende branche.

UAS Denmark består i dag af et internationalt testcenter med BVLOS testfaciliteter og en droneklynge bestående af omkring 160 virksomheder og organisationer. Medlemmer udgør tilsammen et forskelligartet billede på hele markedets værdikæde og inkluderer entreprenører, store danske og internationale virksomheder, danske universiteter samt private og offentlige brugere.

Vi vil udvikle klynge og testcenter

Vi ønsker at udvikle industriens aktører og dermed styrke den nationale droneklynge – bl.a. ved at sørge for at der stilles de bedste rammer for test- og udvikling af droneteknologi til rådighed, samt sørge for at dronebranchens parter får leveret ny brancheviden, relevante forretningsmuligheder og muligheder for at vidensdele på tværs, når de møder hinanden til arrangementer i netværkets regi.

Mød fremtidige forretningspartnere

UAS Denmark arrangerer og afholder hvert år arrangementer i form af en-dags konferencer, gå-hjem-møder eller workshops, hvor medlemmerne har mulighed for at møde nye forretningspartnere. Arrangementerne er desuden en oplagt netværksmulighed til, at drøfte branchens seneste innovation med ligesindede.

Vi skaber internationale kontakter

UAS Denmark bygger broer mellem andre nationer og internationale virksomheder for, at skabe bæredygtige kontakter, der sikrer en kontinuerlig fremgang. Vi har en tæt tilknytning til Europa (især Skandinavien) samt vigtige interessenter i USA. Vi besøger større messer og markedsfører medlemmer i udlandet og sørger samtidig for, at bringe interessante internationale virksomheder til Danmark, bl.a. når vi afholder en årlig messe.

Medlem af UVS International:

Som et medlem af UVS International, (europæisk non-profit organisation) samler vi, i samarbejde med vores medlemmer, input til udvikling af en fælles europæisk indsats til fremmelsen af branchen. Samt formidler relevante tilbud om projekter og opgaver til medlemmerne.

 

Bliv medlem af UAS Denmark

Bliv profileret

Vi holder altid øje med spændende nyheder fra vores medlemmer og som et led i dette sætter vi gerne fokus på medlemmernes aktiviteter via fælles pressemeddelelser, artikler eller nyheder på vores hjemmeside. UAS Denmarks månedlige nyhedsbrev er desuden en mulighed for at profilere din virksomhed som "månedens medlem". Skriv gerne til os, hvis jeres nyhed skal deles med UAS-netværket - se mere om nyhedsbrevet HER

Bliv opdateret

UAS Denmark holder dig opdateret om kommende events, branchenyheder (nationale såvel som internationale), rapporter samt fremtidige projektmuligheder for netværkets medlemmer. Som medlem af UAS Denmark modtager du et månedligt nyhedsbrev.

UAS Denmark er desuden aktive på de sociale medier, så følg os gerne på Twitter, Facebook, Youtube, Flickr eller bliv en del af en spændende industridebat på LinkedIn – se mere om UAS Denmarks sociale medier HER.

Medlemsfordele