Kontingent

UAS Denmark har forskellige kontingenter til vores medlemmer - nedenfor er medlemskaber og priser opgjort.

 

 

Branchemedlem

Et branchemedlem i UAS Denmark-regi inkluderer, operatører, producenter, leverandører og slutbrugere. Branchemedlemmer er typisk karakteriserede ved, at de enten bruger eller sælger UAS relaterede ydelser. UAS Denmarks nuværende branchemedlemmer tæller bl.a. nationale såvel som internationale virksomheder.

 

 

Interessemedlem

Interessemedlemmer kategoriseres af UAS Denmark som virksomheder eller (private/offentlige) institutioner, der hverken ejer eller sælger UAS relaterede produkter/services.

 

 


Forskningsmedlem

Forskermedlemskaber inkluderer i UAS Denmark-regi universiteter, offentlige forskningsinstitutioner og eller vidensinstitutioner. 


Entreprenørmedlem

UAS Denmarks entreprenørmedlemskab er for de virksomheder, der har et CVR-nummer, som er under to år. Etablerede (og for nyligt) sammenlagte virksomheder har ikke mulighed for, at tegne et entreprenørmedlemskab.

 


Operatørmedlem

Operatørmedlemskaber i UAS Denmark er for mindre virksomheder (1-3 ansatte), der af Trafikstyrelsen er godkendte til erhvervsmæssige flyvninger med droner. Operatørmedlemmer er typisk karaktiserede ved at de udfører services, der kræver flyvning af droner.

 

 

Kontingent UAS Denmark

Kontingent UAS Denmark

Kontingent UAS Denmark

Kontingent UAS Denmark

Kontingent UAS Denmark

 

 

Udregning af kontingentpriser

Ved indmelding forpligter det nye medlem sig til, at betale medlemskab for den resterende del af det gældende år. Dvs. ved indmeldelse i oktober forpligter det nye medlem sig til tre måneder. Efter endt år, vil medlemmet blive kontaktet af UAS Denmark med henblik på nytegning af næste års medlemskab.

Bliv medlem i dag!

 

 

Ole G. Andersen
Netværk og Web
oga@hca-airport.dk
+45 6155 6847