Virksomhedsbesøg og foredrag om droner

Book et foredrag i HCA Airport eller "få det bragt ud"

Ønsker din virksomhed, din uddannelsesinstitution, dit netværk eller din forening at stifte nærmere bekendtskab med den fascinerende droneverden, så stiller vi gerne op og giver et foredrag eller en demonstration af en drone i luften.

Er du interesseret i en mere indgående introduktion til særlige emner inden for området, så kan vi også tilrettelægge skræddersyede seminarer og kurser.

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt Trine Nystrup-Hansen på telefon: 2148 2180 eller via mail og hør nærmere om mulighederne for et foredrag.

Priser på foredrag

  • In-house (HCA Airport): 5.500 kr. eksklusiv moms
  • Eksternt: 7.500 kr. eksklusiv moms og transport

 

Foredragsholdere

 

 

Michael Larsen - UAS Denmark

 

 

Michael Larsen - Daglig leder i UAS Denmark

Michael har været involveret i HCA Airports drone-satsning fra starten, siden Boeing i 2011 for første gang benyttede centret – og siden 2013 som daglig leder. Som ansvarlig for både testcentret i HCA Airport og det danske industrinetværk/droneklynge er han involveret i mange af de udviklingsaktiviteter, der foregår i Danmark, og har en del berøring med de internationale udviklingstendenser også.

Tidligere har Michael arbejdet som konsulent og projektleder for en række lokale og regionale erhvervsudviklingsinitiativer, bl.a. i krydsfeltet mellem forskning og erhvervsliv.

Holder foredrag om:

  • Hvad er potentialet i droneteknologi?
  • Hvad kan droner anvendes til?
  • Hvad kan droner gøre for vores samfund?
  • Hvad er UAS, UAV og RPAS?

Hør også Michael fortælle om aktiviteterne i og visionen for UAS Test Center Denmark, den internationale udvikling, lovgivning i DK og internationalt - samt branchenetværket UAS Denmark og de mange innovative aktører heri.

Hør endelig hvordan Odense er på vej til at blive Europas hovedstad for start-ups og udvikling af robotteknologi og droner.

 


 

 

Foredrag v. Henning Mussegaard

Henning Mussegaard - pilot, ansvarlig for operatørgodkendelser og underviser

Henning har været involveret i luftfart i hele sit liv. Han er pensioneret SAS kaptajn og har været en del af HCA- Airports Dronesatsning siden 2015.

Henning har siden sommeren 2015 hjulpet Trafikstyrelsen med godkendelse af dispensationer til erhvervsmæssig flyvning med droner (under det gamle dispensationsregime). Desuden har Henning undervist på de dronekurser UAS Test Center Denmark har afholdt.

Holder foredrag om:

Hvad siger reglerne om droneflyvning. Hvad forventer vi af muligheder for droner i fremtiden når reglerne for Beyond Visual Line of Sight- flyvning bliver tilladt i Danmark.

Hør også om den kommende elektroniske nummerplade, som alle droner skal udstyres med.

 

 

Fast facts

Book et foredrag:

  • In-house - 5.500 kr ex moms
  • Eksternt  - 7.500 kr ex moms 

 

In-house foredrag foregår i:

Hans Christian Andersen Airport

Lufthavnvej 131-151

5270 Odense N

 

For mere info - kontakt:

Trine Nystrup-Hansen
Events & Foredrag
trn@hca-airport.dk
+45 2148 2180