Om forsikring

Godkendte operatører kan via deres medlemsskab af UAS Denmark tegne fordelagtige forsikringer

UAS Danmark kan på vegne af Berkley Insurance, tilbyde erhvervsmæssige ansvarsforsikringer for luftfartøjer på op til 150 kg, der dækker op til 1.000.000 euro (7,5 mio. kroner). Priserne på ansvarsforsikringerne starter på 850 kroner for den første drone og afhænger yderligere af vægtklassen. Det er desuden muligt at forsikre flere droner (op til 5) helt uden selvrisiko. 

Kampagne - få "gratis" forsikring i resten af 2016

Er du medlem af UAS Denmark kan du købe en forsikring via Berkley Insurance Norway. Og køber du en forsikring nu, vil den ikke kun dække 12 måneder fra købsdato, men frem til 1/1-2018. Du får dermed resten af 2016 med kvit og frit, når du køber din forsikring for 2017. Tilbuddet gælder resten af 2016.

Hvem kan købe?

Køb af en ansvarsforsikring via UAS Denmark og Berkley Insurance Norway er kun tilgængeligt for medlemmer af UAS Denmark, som enten allerede er godkendte operatører eller er i gang med at blive godkendt ved at søge dispensation fra BL 9-4 og AIC 08/14. 

Er forsikring påkrævet?

Ansvarsforsikring er påkrævet og skal være i overensstemmelse med Europaparlamentets og Rådets forordning (EG) nr. 785/2004 af den 21. april 2004 - så snart man udfører erhvervsmæssige flyvninger med droner. Flyvning uden lovpligtig ansvarsforsikring straffes med op til 2 års fængsel (jf. BL 9.4).

Husk at "mærke" din drone

Din drone skal være mærket tydeligt med dit registreringsnummer for, at din forsikring er gældende.

Hvordan køber jeg?

Hvis din virksomhed, eller du, er medlem af UAS Denmark - logger du på UAS Denmarks hjemmeside og går under fanen "Medlem", hvor du yderligere kan finde menuen "Køb forsikring". Herinde udfyldes en formular og du betaler din første årlige rate med kreditkort. Forsikringen er gældende fra købsdato.

Gentegning af forsikring, 1 år fra køb, sker automatisk via tilsendelse af faktura.

Jeg har ikke noget login, hvad gør jeg?

Uanset om du er medlem af UAS Denmark eller ønsker at blive det - så er proceduren den samme. Du går ind og opretter dig som medlem af UAS Denmark på vores medlemsside. Herefter får du tilsendt et login, der giver adgang til menuen "Køb forsikring". 

Er et medlemsskab i UAS Denmark gratis?

Nej, et medlemsskab i UAS Denmark er ikke gratis, men vi har mange forskellige kontingenter og priserne starter fra 1.500 kroner årligt for operatørvirksomheder med 1-3 ansatte. Få et overblik over UAS Denmarks forskellige kontingenttyper her

Et UAS Denmark medlemsskab giver, foruden fordelagtige forsikringspriser på droner, også adgang til en række fordele, herunder årlige netværksarrangementer samt meget andet - du kan læse om her.

Jeg kan ikke finde menuen "Køb forsikring", hvad gør jeg?

Hvis du ikke kan finde menuen "Køb forsikring", bør du kontrollere, at du er logget på UAS Denmarks hjemmeside. Menuen vil kun være synlig for de, der har oprettet sig som medlem under vores medlemsside.

UAS Denmarks rolle

UAS Denmark formidler informationer og opkræver betaling for en forsikring fra Berkley Insurance Norway. Efter endt onlinekøb af forsikring via www.uasdenmark.dk får tegner af forsikring tilsendt et "certificate of insurance", der gælder som forsikringspolice. UAS Denmark frasiger sig som tredjemand ethvert ansvar i forbindelse med skades- og erstatningssager. 

Opsigelse?

Efter køb af droneforsikringen løber denne et år. Det er dog muligt at opsige næste års forsikring ved, senest en måned inden udløb, at meddele sin opsigelse skriftligt. For mere om opsigelse - læs punkt 18 i ansvarsforsikringsbetingelserne. OBS - dette dokument er kun tilgængeligt, når man er logget på UAS Denmarks hjemmeside.

 

Forsikring uas denmark

Berkley Insurance er lokaliseret i Oslo i Norge.

Kontakt ved skade

mona hansen Berkley

Ved uheld eller skade kontaktes Mona Hansen på: