Kommercielle operatører

UAS Denmarks medlemsoversigt er mangfoldig og inkluderer således entreprenører, store danske og internationale virksomheder, danske universiteter samt private og offentlige brugere. Nedenfor kan du læse om de af vores medlemmer, som er godkendte operatører. 

 

 

Operatører

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Dansk Dronefilm

Dansk Dronefilm

Dansk Dronefilm Aps indfanger verden oppefra og ned. Virksomheden tilbyder
professionel fotografering, film og produktion af billed- og videomateriale ved brug af højde- og luftfoto og –film med droner.

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Heliscope

Heliscope

Heliscope er specialiseret inden for droneinspektioner af højspændingsnettet. Missionen er at give kunderne mulighed for, at få verdens bedste vedligeholdte ledningsnet. Udover droneinspektion af højspændingsnettet udfører virksomheden også inspektion af vindmøller, skorstene, kommunikationsmaster, bygninger og meget andet. Skal du have et ortofo, en terrænmodel eller en visualisering mv. klarer Heliscope også det.

UAS Denmark Godkendt operatør Creative sight

Creative Sight

Den landsdækkende virksomhed Creative Sight, med afdelinger i Købehavn, Århus og Odense, har beskæftiget sig med modelflyvning i mange år, og har derfor en solid erfaring inden for branchen. Virksomheden har godkendelse 1B op til 7kg og kat. 2 op til 25kg og deres arbejdsområder er Termografi, Stills, Reklamefilm, Inspektion og 360 graders film.

UAS Denmark Godkendt operatør Air Spot

Air Spot

Air Spot bor i hjertet af Aarhus og er i blandt de operatører, som har dispensation fra Trafikstyrelsen til flyvning i byen. Air Spot hjælper danske virksomheder og privatpersoner med helt unikke billeder af private og industrielle ejendomme, byggeprojekter fra start til slut, landskaber, inspektioner og events.

 

 

UAS Denmark Godkendt operatør RotorCam

RotorCam

RotorCam er en dansk virksomhed med speciale i optagelse af billeder fra luften. RotorCam har allerede mange, mulige kundegrupper i søgelyset, bl.a. inden for tv-filmbranchen samt hos offentlige myndigheder - eksempelvis i form af overvågning, inspektion m.v. omkring miljøforhold, lokalplaner, bygge- og fredningssager, klageundersøgelser, skadebehandling osv.

UAS Denmark virksomhedsmedlem SK Drone

SK Drone

SK Drone er en nyetableret virksomhed, hvis hovedfokus er (vha. agil tanke-gang) at sætte gang i brugen af NDVI/afgrødevækstkort. Virksomheden kan allerede i dag levere NDVI/afgrødevækskort samt kamera til dette og har altså ikke tid til at vente på 3-5-8 års forskningsprojekter. SK Drone arbejder også med udvikling af specialiseret software til fuldautomatiseret droneflyvning.

UAS Denmark Godkendt operatør Asiaq

Asiaq

Asiaq - Grønlands Forundersøgelser arbejder over hele Grønland med en bred vifte af aktiviteter -herunder opgaver inden for; kortlægning, geografisk information, vandressourcer, klima, aktuelt vejr, miljø samt landmåling og geoteknik. Derudover deltager Asiaq også i internationale forskningsprojekter.

UAS Denmark Godkendt operatør PhoneADrone

PhoneADrone

PhoneADrone foretager, ved hjælp af HD kameraer, hovedsageligt monteret på mindre droner, og dygtige og kompetente dronepiloter, fotoinspektioner og øvrige dokumentationer af tage og andre umiddelbart utilgængelige bygningsdele. PhoneADrone påtage sig desuden også mere almindelige foto- og videoopgaver. 

 

UAS Denmark operatørmedlem Fotograf Simona

Fotograf Simonia

Fotograf Simonia er en operatørvirksomhed, der løser opgaver i hele Danmark. Virksomheden har base i Esbjerg og kan udover dronefotografi fra luften også tilbyde social medie optimering og vedligeholdelse, samt opbygning og efterfølgende uddannelse i varetagelse af eksempelvis hjemmeside og firmaet Facebookside. Fotograf Simonia hjælper også gerne, hvis du behøver pressefotos, portrætfotos eller dokumentationsfotos af en byggeproces.

UAS Denmark medlem Anders Boll Film og Foto

Anders Boll Film og Foto

Anders Boll Film og Foto har base i Hovedgård i nærheden af Skanderborg. Virksomheden specialiserer sig i at løse foto- og videoopgaver for privat- og erhvervskunder. Anders Boll Film og Foto kan hjælpe dig med at producere din næste; firmafilm, interview, voxpop, eventfilm eller dokumentar.
Virksomheden kan yderligere hjælpe dig med reklame-, presse- eller eventfoto op til dit næste arrangement.

UAS Denmark operatørmedlem - VM Line

VM Line

VM Line har i mange år udviklet aktive hjemmesider til især offentlige myndigheder, herunder systemer til registrering af ejendomsoplysninger, administration af speedbådscertifikater, radiocertifikater og kaldesignaler. Siden 2006 har virksomheden tillige arbejdet med videoproduktion med særlig ekspertise i live streaming. Med erfaring både omkring IT og indholdsproduktion står VM Line stærkt, når en opgave spænder over begge områder. I 2017 blev aktiviteterne suppleret med optagelser fra droner.

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Sky Level

Sky Level

Sky Level er en dansk virksomhed, som arbejder med udviklingen af skræddersyede dronerløsninger. Sky Level har derfor erfaring med at tage et givent projekt fra konceptuel fase til færdigt implementerbart produkt. Sky Level består af et team af ingeniører, piloter og advokater som alle sammen drømmer om at udforske morgendagens droneteknologi.

 

 

UAS Denmark Godkendt operatør Playground Production

Playground Production

Playground Production er dansk virksomhed der specialiserer sig i luftoptagelser vha. droner. Playground Production startede med at fortælle freestyle skiløbs tilbagekomst i slutningen af 90’erne. Siden da har virksomheden fortalt historier om mangt og meget. Playground Production har således hjulpet store virksomheder som f.eks. GoPro, Red Bull, Microsoft og Coca Cola med, at formidle deres historier.

UAS Denmark Godkendt operatør Dansk Drone Kompagni

Dansk Drone Kompagni

Dansk Drone Kompagni tilbyder video eller billeder fra luften i professionel kvalitet. Der tilbydes således optagelse af sekvenser til reklamefilm, panoramaer over skøn natur eller muligheden for, at komme tæt på en given tagkonstruktion. Dansk Drone Kompagni deltager desuden ved relevante fagmesser og konferencer.

UAS Denmark Godkendt operatør Porthos Martime Independent

Porthos Maritime Independent

Porthos Independent Maritime specialiserer sig i konsulentydelser inden for den vedvarende energi. Virksomheden tilbyder især “know how” til offshore vindindustrien. Qua sin kompakte størrelse indgår Porthos Independent Maritime i joint ventures med tætte partnere. Derudover leverer virksomheden sparring til producenter, energiselskaber og skibsejere.

Medlem af UAS Denmark - Scout Robotics

Scout Robotics

Scout Robotics er droneoperatør med base i Randers. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af luftfoto og video fx til reklamefilm. Scout Robotics udfører også inspektion af blandt andet bygninger, master samt vindmøller. Resultatet af en inspektion bliver leveret i en rapport, og data gemmes til efterfølgende reference. Al billedmateriale leveres efterfølgende elektronisk i det format, kunden ønsker.

 

UAS Denmark godkendt operatør - Thy Lækage sporing

Thy Lækagesporing & Industri Termografi

Thy Lækagesporing startede i 1985 med henblik på at servicere lokale VVS-installatører. I 2002 blev virksomhederne Thy Lækagesporing og Thy Industri Termografi ApS lagt sammen til et selskab, navnet blev herefter Thy Lækagesporing og Industri Termografi ApS. Thy Lækagesporing og Industri Termografi ApS udfører lækagesporing på vand og varmeinstallationer, fjernvarmerør og vand hovedledninger.

UAS Denmark godkendt operatør - Dahmlos Security

Dahmlos Security

Dahmlos Security tilbyder sikre og effektive sikkerhedsløsninger inden for vagt og sikkerhed til detailhandlen, byggebranchen og by- og markedsfester. Dahmlos Security yder kvalificeret sikring, samt serviceniveau, og ønsker at være den foretrukne leverandør af sikkerhedsydelser for private- såvel som erhvervsdrivende.

UAS Denmark godkendt operatør - dronefyn

DroneFyn/Mobilportalen

Virksomheden Dronefyn/Mobilportalen har siden 2005, specialiseret sig med flere forretningsområder herunder hjemmesiderne:Mobilforum, Mobiltest og Privatbetaling. I dag beskæftiger Dronefyn/Mobilportalen sig også med luftfotografi og video bl.a. inden for en bred vifte af områder. Ejendomsfotografering, mark og industri-inspektion samt firmapræsentationer.

UAS Denmark godkendt operatør - Norddrone

Norddrone

Norddrone er en del af LA COUR Communication, der hjælper med at udforme din kommunikationsstrategi og sørger for, at den bliver ført ud i livet. Virksomheden leverer indhold til alle medietyper, på print og digitalt. Og har 25 års erfaring med radiostyrede fly, både fastvingede og helikoptere. Foruden mange års erfaring i danske medier og mere end 10 års erfaring med tv-produktion, både for og bag kameraet.

 

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Byggeriets Drone Inspektion

Byggeriets Drone Inspektion

Byggeriets Drone Inspektion ApS tilbyder inspektion med blandt andet foto og filmoptagelse af bygninger og installationer. Med faglige kompetencer inden for disse områder, er Byggeriets Drone Inspektion en partner, der kan deltage i kvalitetskontrol, proceskontrol samt fejlfinding og dokumentation i byggesektoren og ved industriinstallationer.

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Dansk Drone Netværk

Dansk Drone Netværk

Dansk Drone Netværk er kundernes samlede indgang til certificerede droneoperatører. Via netværkets koncepter til forskellige brancher, ønsker virksomheden at skabe jobs for den enkelte operatør. Dansk Drone Netværk beskæftiger sig med kunder, som ønsker opgaver løst på regional eller landsdækkende plan. Via netværket er det muligt at løfte disse opgaver i flok.

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Porthos Aerial Survey

Porthos Aerial Survey

Porthos Aerial Survey leverer billeder og videooptagelser optaget fra droner i op til 100 meters højde. Porthos Aerial Survey har godkendelse fra Trafikstyrelsen til at overflyve bebyggede områder, hvilket muliggør close-up optagelser og inspektionsfotos i høj kvalitet fra utallige vinkler og højder. Virksomheden er startet som en del af Porthos Independent Maritime, men er nu også gået i luften.

UAS Denmark Operatører - Airflix

AIRFLIX

AIRFLIX specialiserer sig i avanceret mapping (3D, ortokort, volumenberegning, højdemodeller, termiske kort mv.) 
til en lang række industrier og opgaver. Virksomheden, med base i København, er en af danmarks førende indenfor mapping fra droner og tilbyder også professionelle dronevideo- og fotooptagelser samt videoredigering til resten af landet.

 

 

Operatørmedlem af UAS Denmark kinematic drone services

Kinematic Drone Services

Kinematic drone services er en operatørvirksomhed, baseret i Thisted, som løser fotografiske opgaver.

UAS Denmark operatørmedlem - Fotopiloten.dk

Fotopiloten.dk

Fotopiloten.dk er en fotografisk virksomhed, der leverer luftfotos og video til både private og erhverv. Virksomheden leverer professionel luftfotografering med drone til både private og erhverv.

Operatørmedlemmer UAS Denmark - BR droneflyvning Foto og Video Service

Br Droneflyvning Foto og Video

Br Droneflyvning Foto og Video Service tager luft foto- og video som fortjener en præsentation ud over det
sædvanlige f.eks. boligen, haven, sommerhuset, ejendomsmægler, inspektion, landenmanden osv. Det skaber opmærksomhed på tryk eller hjemmesider med et unik foto eller video.

Operatørmedlemmer UAS Denmark - Dronesystems

Drone|Systems

Drone|Systems udfører termiske inspektioner af eksisterende energiløsninger. Virksomheden udvikler software til
indsamling og præsentation af data, der danner grundlag for bedre strategisk planlægning.

 

Operatørmedlem af UAS Denmark - Petergramstrup.dk

PeterGramstrup.dk

PeterGramstrup.dk er ejet af freelance fotograf og filmfotograf Peter Gramstrup Jensen. Virksomheden kan levere flotte billeder (fra land og luften) samt løse opgaver, der inkluderer grafisk design og webudvikling. Peter Gramstrup har over 11 års erfaring og har lavet billeder til DVD-film, dokumentarer, DR1, TV2 og Eurosport.

Operatørmedlem af UAS Denmark - Corbit

Corbit

Corbit tilbyder IT drifts- og konsulentydelser til mindre og mellemstore virksomhed.
Virksomhedens kompetencer spænder vidt inden for IT baseret på Microsoft platformen. Corbit
kan desuden tilbyde droneoptagelser ifbm. reklamefilm eller lignende.

Operatørmedlem af UAS Denmark - Marinaguide.dk

MarinaGuide.dk

MarinaGuide har til formål at få flere besøgende i danske lystbådehavne gennem fokus på de muligheder, gæsterne har, når de har fortøjret. MarinaGuide laver således markedsføring af primært lystbådehavne, men også over land, f.eks. ved arkæologiske udgravninger.

Operatørmedlem af UAS Denmark - DroneInspektion

DroneInspektion Aps

DroneInspektion.nu tilbyder foto og video fra "fugleperspektiv". Uanset om det drejer sig om en inspektion af en skade efter en storm, besigtigelse af en opgave inden der afgives tilbud, eller om det er en reklamevideo der skal "skydes" for den lokale golfklub så kan DroneInspektion.nu løse opgaven.

Operatørmedlem af UAS Denmark - Netikka

Netikka

Netikka er en dansk virksomhed der leverer Broadcastprodukter inden for TV. Virksomheden løser opgaver ved festivaler, firmaevents, nyhedsbegivenheder, tv-shows og kan levere flerkameraproduktioner i HD. Netikka har bl.a. løst opgaver for TV2 Danmark, Zulu, TV2 News
STV Production, danskespil og mange flere.

Operatørmedlem af UAS Denmark - Drone Foto og Video Vejle

DroneFoto og Video Vejle

Hos Drone Foto og Video Vejle tilbydes der billeder og video fra luften i 4K. Virksomheden leverer professionelle produkter af høj kvalitet, og kan bistå dig med optagelse og redigering, når du skal sælge dit hus, sommerhus, båd eller vil dokumentere en byggeproces fra start til slut.

Attla photography

Attla Photography

Attla Photography er en norsk totalleverandør af dokumentation og reklamemateriale. Attla Photography kan bl.a. levere foto- og filmservices samt kommunikationsmateriale til digitale og trykte medier.

UAS Denmark Operatørmedlem Digital Bureauet

Digital Bureauet

Digital Bureauet er en svendborgensisk virksomhed med masser af erfaring inden for kommunikation og produktion af digitalt content. Bureauet har stærke kompetencer, som sikrer at netop din virksomheds storytelling, behov, ønsker og mål, indfanges og indfries.

UAS Denmark operatørmedlem Technidrone

Technidrone

Technidrone er en Bornholmsk operatørvirksomhed, der løser foto,- video- og reklameopgaver ved hjælp af droner. Virksomheden specialiserer sig desuden i inspektion af fx vindmøller, samt 3D-modeller og mapping af større områder.

UAS Denmark Operatørmedlem Malstroem

Malstrøm

MALSTRØM er et fynsk reklame- og produktionsselskab, der specialiserer sig i at producere cinematiske og historiefortællende reklamefilm. Hos Malstrøm er storytelling og det cinematiske ligeværdige elementer, da det er igennem den gode historie at følelserne bliver skabt og magien opstår.

Dansk Drone Film og Foto

Dansk Drone Film og Foto

Dansk Drone Film og Foto er en fotografisk virksomhed som tilbyder luftfilm og foto for
ejendomsmæglere, golfklubber samt inspektionsopgaver af bygninger og andre strukturer. Firmaet er beliggende i København og udfører opgaver på hele sjælland.

FACC Defence and Security

FACC Defence and Security

FACC Defence and Security ApS er er sikkerhedsselskab, der benytter den nyeste teknologi til at sikre kundernes ejendom, personlige sikkerhed og øvrige værdier. Virksomheden løser konsulentopgaver inden for security vha. højt specialiseret teknologi (smart sensorer, vision, light towers, robotter og droner).

UAS Denmark operatørmedlem - Fulden Film

Fulden Film

Fulden Film specialiserer sig i at producere indhold fra land og i luften herunder; til virksomheder (undervisningsfilm, introduktionsfilm, produktbeskriver og præsentationer), TV (reportage, features, nyheder, interviews og dokumentarer) visualiseringer, billedefortællinger samt den musik, der kræves ved produktionen (komposition, jingles, underlægning, unik signaturmusik og lyddesign).

Gufler.dk

gufler.dk

gufler.dk er en enkeltmands-virksomhed med speciale indenfor IT- og teknologirådgivning for større virksomheder. gufler.dk kombinerer konkret erfaring, viden, resultater og et stærkt professionelt netværk oparbejdet gennem mange år i branchen med en kreativ og innovativ tilgang til tingene. Virksomheden ejes og drives af Hans Gufler der har mere end 16 års erfaring, og flere lederposter i bagagen. bl.a. fra sine 12 år i softwaregiganten Microsoft.
UAS Denmark operatørmedlem - UAVFyn

UAVFyn

UAVFyn er godkendt af Trafikstyrelsen som kommerciel droneoperatør, og må dermed foretage erhvervsmæssige flyvninger af droner i bymæssig bebyggelse. Virksomhedens daglige ledelse varetages af Nis Ramsdahl, der har mange års ekspertise inden for droneflyvning. UAVFyn foretager fotografering og videooptagelser fra luften. Virksomheden har desuden stor erfaring inden for video og foto redigering, samt de teknikker der bruges, såsom ortofoto og forprogrammeret flyvning.

UAS Denmark Operatørmedlem - KCK Group

KCK Group

KCK GROUP tilbyder professionel droneinspektion som en enkel, omkostningsbevidst og effektiv
inspektion i højden, der tages enten billeder eller laves en film efter kundens ønske.
Virksomheden kan også levere "Blade support" i form af professionel service, vedligeholdelse samt inspektion af vindmøllevinger.

 

UAS Denmark operatørmedlem - CityDrone

Citydrone

Citydrone er et bierhverv til Kriztjan.dk, der bla. beskæftiger sig med videooptagelse og videoredigering i mindre format. Her giver droneoptagelser et helt nyt og unikt perspektiv og ikke mindst muligheden for at være særdeles kreativ på en helt ny måde. Virksomheden tilbyder alt imellem luftfoto af huset i forbindelse med et ejendomsmæglersalg til videooptagelse til brug i eksempelvis reklame eller film og her er ingen opgave for lille.

UAS Denmark operatørmedlem - Signafilm

SIGNAfilm

SIGNAfilm arbejder med at fortælle din virksomheds historie på en kompetence- og produkt fremhævende måde og samtidig med at du får en pris, du har råd til. SIGNAfilm tror på, at film skal være en fast og integreret del af kommunikationen i dit firma. Derfor tilbyder virksomheden attraktive film-pakker til fornuftige priser, så du hurtigt kan blive set af
mange flere. Virksomheden leverer produktion af profilfilm, produktfilm, testimonials ofte vha. droneoptagelser.

UAS Denmark operagørmedlem - Streamfactory

Streamfactory

Streamfactory er et produktionsselskab, der arbejder med Live-streaming af sportsarrangementer, reklamefilm, musikvideoer og corporatefilm. Virksomheden benytter sig af førende netværksteknologier samt dedikerede mobile hardware løsninger (8 kanals lydmixer, hd/sdi encoder og decoder løsninger) og kan dermed levere skalerbare løsninger til din begivenhed, uanset hvor du afholder den.

UAS Denmark Operatørmedlem - Zoomfilm

Zoom Film

Zoom Films mission er at præge reklamefilm produktion både regionalt, nationalt og
internationalt, med superskarpe kvalitetsfilm til både web, messer, TV og biografer.
Virksomheden kan levere reklamefilm/Tv-spots, biografreklamer, firmapræsentationer,
animationsfilm, rekrutteringsfilm og alt sammen med en stor sans for kvalitet og viden om mediets virkemidler.

 

UAS Denmark operatørmedlem - Ecoflyer.dk

Ecoflyer.dk

Operatørvirksomheden Ecoflyer.dk har base i Ishøj, hvorfra der leveres luftfotos og video til både private og erhverv. Virksomheden kan håndtere forskellige typer opgaver fra tag - eller markinspektion, luftfotos samt video de fleste steder. Eco-driver har over 20 års erfaring i at producere præsentations- og undervisningsmateriale, der nu også er overført til "set lidt fra oven".

UAS Denmark operatørmedlem - SoundIT

SoundIT

Under hovedselskabet SoundIT - ligger operatørvirksomheden Øens Drone Service, der har til huse på Bornholm. Øens Drone Service leverer inspektionsmateriale (tagkonstruktioner, skorstene etc.), ejendomspræsentationer (i forbindelse med hussalg), dokumentationsmateriale
(ved begivenheder) samt virksomheds-præsentationer. Så står du og mangler en færdig video fra luften, kan virksomheden klare opgaven fra start til slut.

UAS Denmark operatørmedlem - exploringimages

Exploringimages

Bag Exploringimages står fotograf Jan Rasmussen, der gennem de sidste 20 år har udviklet sine fotografiske evner ved at udforske natur- og dyremotiver. Interessen for spændende fotografier har ført Exploringimages til polarcirklen, i bjerge samt under havet. Søgen efter det rette landskabs- eller naturfotografi er således drivkraften bag fotograf Jan Rasmussens mange fotografiske eventyr.

UAS Denmark Operatørvirksomhed - Airworks

Airworks

Airworks er en operatørvirksomhed med base i Hørsholm, som specialiserer sig i droneoptagelser. Virksomheden tilbyder dronebaseret 3D geomapping samt orthophotos, og kan yderligere løse live video streaming opgaver fra f.eks. bygge-pladser, infrastruktur eller installationer. Airworks løser også opgaver af medie- og reklamemæssig karakter, hvor optagelserne indfanges i op til 4K opløsning af et team med 30 års fagfotograferings erfaring.
UAS Denmark operatørmedlem - Dronops Productions

Droneops Productions

Dronops Productions leverer kommercielle droneløsninger til eventbranchen (sport, musik og kultur) med livestreaming, luftfotos og videooptagelser fra luften. Med massivt fokus på flyvesikkerheden og interoperationalitet med eventarrangørens øvrige samarbejdspartnere skaber Dronops Productions nye muligheder for eventarrangører, når der produceres storskærmsproduktion, livestreaming, broadcast og PR-materiale. Virksomheden fungerer endvidere ofte som sparringspartner i tilrettelæggelsen af brugen af droner til events.

UAS Denmark operatørmedlem - Welkin

Welkin

Welkin er en ny virksomhed med base i Esbjerg, som beskæftiger sig med serviceydelser udført ved hjælp af droner. Hovedparten af services omhandler foto- og videooptagelser og opgavetyperne spænder bredt og inkluderer typisk; produktion af markedsføringsmateriale for erhverv til inspektion, opmåling og dokumentationsopgaver.

UAS Denmark virksomhedsmedlem Henning Rix Fotografi

Henning Rix Fotografi

Henning Rix Fotografi tilbyder professionelle stillfoto og video til virksomheder - herunder også droneoptagelser. Virksomheden har en solid erfaring og kan således løse en bred vifte af opgaver ligefra; børnefotografering over erhvervsportrætter, produkt-fotografering og industriproduktion til ejendomsfotografering, boligreportager og meget mere.

UAS Denmark operatørmedlem Busca

Busca

Busca specialiserer sig med at opfylde kundernes behov om mere lønsomhed og et sikkert workflow. Virksomheden kan via sin store erfaring, og know how, bistå
virksomheder og institutioner, når de står overfor at skulle vælge en Digital Asset Management (DAM) løsning. Busca er yderligere godkendt som droneoperatør og kan dermed også tilbyde luftfotos.

 

Operatørmedlem Hej Media

Hej Media

Hej Media er et socialt ansvarligt produktionsselskab. Virksomheden er gearet til at "skyde" op til Cinema DNG UHD produktioner i og på alle elementer. Hej Media kan desuden løse video-foto inspektionsopgaver fra luften. Drømmer du, eller din virksomhed, om at få lavet en speciel videopræsentation eller portræt til eksempelvis Facebook, kan Hej Media også levere dette. En vigtig målsætning for Hej Media er: Når virksomheden får vokseværk. ansætter vi primært arbejdsløse.

Operatørmedlem af UAS Denmark

SonnMedia

SonnMedia er en 100% dansk virksomhed der hovedsageligt beskæftiger sig med foto & videoproduktion af- og til sportsevents, men er på ingen måde begrænset. Virksomheden leverer foto og video produktion fra droner, optagelse i eget studie samt "ude i marken" - alt efter hvad der kræves for at opgaven løses bedst muligt. SonnMedia kan yderligere levere billeder til din koncert eller kommende arrangement og påtager sig ikke opgaven, hvis ikke der kan leveres et tilfredsstillende resultat.

UAS Denmark operatørmedlem Horizon Lab

Horizon Lab

Horizon Lab er en virksomhed med base i Hjørring, som udfører professionel luftfotografering til private og erhverv. Virksomhedens mission er at bringe kant,
indhold, udtryk og nærvær i de billeder der skabes – en billedstil, som altid gerne må røre ved tanker, drømme og fange øjeblikket. Passion og professionalisme ligger til grund for Horizon Labs arbejde og virksomheden kan levere samlede løsninger til erhverv, bryllupper, reklamer, arrangementer og prints.

UAS Denmark operatørmedlem Zoomfoto

Zoomfoto

Zoomfoto har base i den midtjyske by Viborg. Virksomhedens mission har siden 2005 været at skabe og opsøge unikke innovative serviceløsninger for kunder og partnere, ved brug af nyeste teknologi herunder UAS / droner, rigs & sliders, kameraer og lyd. Zoomfoto har en stor erfaring med konstruktion og service af special droner, rigs og ”handheld gimbals” til professionelle. Via samarbejde med lokale partnere tilbydes også professionelle reklamefilm og video-spots til markedsføring.

 

Operatørmedlem af UAS Denmark - Acuttek

Acuttek

Virksomheden Acuttek specialiserer sig inden for luftfotografi foretaget vha. droner. Acuttek tilbyder luftfoto til erhverv og private af bygninger, arealer, begivenheder & arrangementer, i op til 100 meters højde. Opløsningen på kamereaet er yderligere i top, da der filmes i op til 4K (UHD) og HD ved Live-streaming (events og arrange-
menter). Film leveres i redigeret eller rå-format. Virksomheden er også leveringsdygtig i 3D print (til prototyper) samt 2D CAD konstruktion ved
produkt-udvikling og design.

Operatørmedlem af UAS Denmark - Fotodoc.dk

Fotodoc.dk

Fotodoc.dk arrangerer fotokurser og videokurser samt tilbyder alle grundlæggende former for uddannelse i praktisk fotografering og videooptagelser til firmakunder med behov for uddannelse af medarbejdere, der arbejder med praktisk foto og videodokumentation. Specialet er retsvidenskabelig fotodokumentation og produktion af begrundet gyldig viden til retten. Herudover tilbydes assistance til mindre fotoopgaver og videooptagelse i høj kvalitet, samt luftfotografering og 3D opmåling med drone.

UAS Denmark operatørmedlem - Captured by Drone

Captured by Drone

Captured by Drone er godkendt som droneoperatør og har base i Nordsjælland, hvorfra virksomheden kan løse fotografiske opgaver i både Danmark og sydsverige. Virksomheden kan levere dit næste foto- og videoprojekt også selvom det ikke kræver fotografi fra luften vha. droner.

UAS Denmark operatørmedlem - Drone Solutions

Drone Solutions

Drone Solutions er en godkendt dansk droneoperatør beliggende i Esbjerg. Virksomheden specialiserer sig i inspektioner af bygninger og kan derfor hjælpe dig med at få overblik over ufremkommelige steder.

 

Kim Mortensen Air Film og Foto Pilot

Kim Mortensen Air Film og Foto Pilot

Kim Mortensen Air foto/film pilot er beliggende i Jægerpris på sjælland og laver film og foto fra droner i 3D og HD. Kim Mortensen har en baggrund indenfor forsvar
og brandvæsen, hvor han har stået for foto og filmdokumentation i mange år. Virksomheden har multirotor og fixed wing og kan klare de fleste opgaver med kompetence herunder at flyve i mørke samt stille med 2 operatører. Kim Mortensen Air foto/film pilot har tilladelse til Sverige og Norge for droner i klasserne 1A og 1B.

 

UAS Denmark operatørmedlem - DataDrones

DataDrones

DataDrones er en kommerciel droneoperatør beliggende i Mårslet nær Århus. DataDrones bearbejder og visualiserer data indsamlet fra drone. Virksomheden udfører opgaver på landet, nær kysten samt i bymæssig bebyggelse.

UAS Denmark operatørmedlem - Business Drone

Business Drone

Business Drone med base i Vejle løser mange forskellige typer af "InAir" foto- og video opgaver. Virksomheden kan vha. droner hjælpe med spændende billeder, når
ejendommen skal sælges, arbejdsprocessen på byggepladsen skal dokumenteres, et arrangement skal indfanges fra luften (eksempelvis motorsport). Business Drone
kan dermed hjælpe med billeder til din næste reklame, event, hjemmeside, produktlancering eller anden markedsføring.

Besøg UAS Denmark operatørmedlemmet Balleby Fotografi's hjemmeside

Balleby Fotografi

Fotojournalist Jesper Balleby er en visuel formidler, med erfaring fra dagspressen, magasiner og virksomhedskommunikation. Jesper Balleby producerer billeder og video til virksomheders interne og eksterne kommunikation, og har værktøjerne til at forene den redaktionelle tilgang til fotografiet med den traditionelle visuelle erhvervskommunikation. 

 

Besøg RTConstructions hjemmeside

RTConstruction

RTConstruction ApS har siden 2005 arbejdet med opgaver indenfor byggebranchen. I 2016 oprettede virksomheden en
droneafdeling, hvor kunderne i dag tilbydes inspektionsbilleder, samt film af konstruktioner fra luften. RTConstruction har
base i Ebeltoft, hvorfra virksomheden løser opgaver i mange forskellige brancher, hovedsageligt for andre virksomheder, men
også for private.

UAS Denmark Operatørmedlem - Photopop

Photopop

Photopop er en fotografisk virksomhed beliggende i Aabyhøj nær Århus, der specialiserer sig i alt fra kreativ fotografering, luftfotografi vha. droner samt NDVI mapping. Virksomheden har eksisteret siden 2000 og bag Photopop står den islandske fotograf Runólfur Geir Guðbjörnsson.

UAS Denmark operatørmedlem - Fotojournalist Gorm Branderup

Fotojournalist Gorm Branderup

Fotojournalist Gorm Branderup er freelancefotograf med praktisk erfaring fra bl.a. Jyllands-Posten og reklamefotoopgaver
for Peter Larsen Kaffe. Gorm Branderup har dækket mange eventfotograferinger og har stor erfaring med at løse
opgaver, når dit arrangement skal indfanges. Virksomheden kan også bidrage med kampagne- eller reklamefilm, samt
reportagebilleder eller "bag-om-film".

UAS Denmark operatørmedlem Waveland

Waveland

Waveland tilbyder professionel produktion af visuelle & audiovisuelle applikationer til internettet i høj kvalitet. Virksomheden har mange års erfaring i både den fotografiske og musiske branche. Waveland er optaget af at være på forkant med de nyeste teknologier indenfor avanceret Virtual Reality fotografi, elektronisk lydproduktion og interaktiv webproduktion.

 

UAS Denmark operatørmedlem - Droneflight

Droneflight

Droneflight er godkendt droneoperatør og løser en lang række opgaver udført med drone. Virksomheden har base i Haderslev, men udfører opgaver over det meste af Danmark. Droneflight kan levere optagelser i 4K, samt livestreame i HD til ekstern skærm/OB vogn, bistå med termografering i forbindelse med energioptimering, inspicere svært tilgængelige steder (broer eller tage), overflyve marker til præcisionslandbrug, dokumentere forsikringsskader, samt udfærdige 3D skabeloner af bygninger og matrikler.

Bliv medlem af UAS Denmark

Bliv en del af UAS Denmark

Der er mange fordele ved medlemskab af UAS Denmark - læs om dem HER

Bliv medlem af UAS Denmark

Bliv en del af UAS Denmark

Der er mange fordele ved medlemskab af UAS Denmark - læs om dem HER

Bliv medlem af UAS Denmark

Bliv en del af UAS Denmark

Der er mange fordele ved medlemskab af UAS Denmark - læs om dem HER

 

 

 

Besøg også: Private virksomheder - Offentlige organisationer - Forskningsinstitutioner eller Medlemsliste A-Z