Kommercielle operatører

UAS Denmarks medlemsoversigt er mangfoldig og inkluderer således entreprenører, store danske og internationale virksomheder, danske universiteter samt private og offentlige brugere. Nedenfor kan du læse om de af vores medlemmer, som er godkendte operatører. 

 

 

Operatører

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Dansk Dronefilm

Dansk Dronefilm

Dansk Dronefilm Aps indfanger verden oppefra og ned. Virksomheden tilbyder
professionel fotografering, film og produktion af billed- og videomateriale ved brug af højde- og luftfoto og –film med droner.

Besøg DRON.dk's hjemmeside

DRON.DK

DRON - Erhvervs Drone inspektion er et landsdækkende dronefirma, som arbejder med inspektion af facade og tag, inspektion af forsikringsskader, markoverflyvninger, samt Site Surveys til byggepladser.

UAS Denmark Godkendt operatør Creative sight

Creative Sight

Den landsdækkende virksomhed Creative Sight, med afdelinger i Købehavn, Århus og Odense, har beskæftiget sig med modelflyvning i mange år, og har derfor en solid erfaring inden for branchen. Virksomheden har godkendelse 1B op til 7kg og kat. 2 op til 25kg og deres arbejdsområder er Termografi, Stills, Reklamefilm, Inspektion og 360 graders film.

UAS Denmark Godkendt operatør Air Spot

Air Spot

Air Spot bor i hjertet af Aarhus og er i blandt de operatører, som har dispensation fra Trafikstyrelsen til flyvning i byen. Air Spot hjælper danske virksomheder og privatpersoner med helt unikke billeder af private og industrielle ejendomme, byggeprojekter fra start til slut, landskaber, inspektioner og events.

 

 

UAS Denmark Godkendt operatør RotorCam

RotorCam

RotorCam er en dansk virksomhed med speciale i optagelse af billeder fra luften. RotorCam har allerede mange, mulige kundegrupper i søgelyset, bl.a. inden for tv-filmbranchen samt hos offentlige myndigheder - eksempelvis i form af overvågning, inspektion m.v. omkring miljøforhold, lokalplaner, bygge- og fredningssager, klageundersøgelser, skadebehandling osv.

Besøg RebelsPhotos facebookside

Rebels Photo

Rebels Photo v/ Jesper Evald tilbyder stilrene fotoløsninger med kant til både virksomheder og private. Virksomheden kan også producere billeder af en anderledes og skæv karakter, samt levere dronefotos/video; eksempelvis 360 graders view eller inspektionsbilleder.

UAS Denmark Godkendt operatør Asiaq

Asiaq

Asiaq - Grønlands Forundersøgelser arbejder over hele Grønland med en bred vifte af aktiviteter -herunder opgaver inden for; kortlægning, geografisk information, vandressourcer, klima, aktuelt vejr, miljø samt landmåling og geoteknik. Derudover deltager Asiaq også i internationale forskningsprojekter.

UAS Denmark Godkendt operatør PhoneADrone

PhoneADrone

PhoneADrone foretager, ved hjælp af HD kameraer, hovedsageligt monteret på mindre droner, og dygtige og kompetente dronepiloter, fotoinspektioner og øvrige dokumentationer af tage og andre umiddelbart utilgængelige bygningsdele. PhoneADrone påtage sig desuden også mere almindelige foto- og videoopgaver. 

 

UAS Denmark operatørmedlem Fotograf Simona

Fotograf Simonia

Fotograf Simonia er en operatørvirksomhed, der løser opgaver i hele Danmark. Virksomheden har base i Esbjerg og kan udover dronefotografi fra luften også tilbyde social medie optimering og vedligeholdelse, samt opbygning og efterfølgende uddannelse i varetagelse af eksempelvis hjemmeside og firmaet Facebookside. Fotograf Simonia hjælper også gerne, hvis du behøver pressefotos, portrætfotos eller dokumentationsfotos af en byggeproces.

UAS Denmark medlem Anders Boll Film og Foto

Anders Boll Film og Foto

Anders Boll Film og Foto har base i Hovedgård i nærheden af Skanderborg. Virksomheden specialiserer sig i at løse foto- og videoopgaver for privat- og erhvervskunder. Anders Boll Film og Foto kan hjælpe dig med at producere din næste; firmafilm, interview, voxpop, eventfilm eller dokumentar.
Virksomheden kan yderligere hjælpe dig med reklame-, presse- eller eventfoto op til dit næste arrangement.

UAS Denmark operatørmedlem - VM Line

VM Line

VM Line har i mange år udviklet aktive hjemmesider til især offentlige myndigheder, herunder systemer til registrering af ejendomsoplysninger, administration af speedbådscertifikater, radiocertifikater og kaldesignaler. Siden 2006 har virksomheden tillige arbejdet med videoproduktion med særlig ekspertise i live streaming. Med erfaring både omkring IT og indholdsproduktion står VM Line stærkt, når en opgave spænder over begge områder. I 2017 blev aktiviteterne suppleret med optagelser fra droner.

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Sky Level

Sky Level

Sky Level er en dansk virksomhed, som arbejder med udviklingen af skræddersyede dronerløsninger. Sky Level har derfor erfaring med at tage et givent projekt fra konceptuel fase til færdigt implementerbart produkt. Sky Level består af et team af ingeniører, piloter og advokater som alle sammen drømmer om at udforske morgendagens droneteknologi.

 

 

UAS Denmark Godkendt operatør Playground Production

Playground Production

Playground Production er dansk virksomhed der specialiserer sig i luftoptagelser vha. droner. Playground Production startede med at fortælle freestyle skiløbs tilbagekomst i slutningen af 90’erne. Siden da har virksomheden fortalt historier om mangt og meget. Playground Production har således hjulpet store virksomheder som f.eks. GoPro, Red Bull, Microsoft og Coca Cola med, at formidle deres historier.

UAS Denmark Godkendt operatør Dansk Drone Kompagni

Dansk Drone Kompagni

Dansk Drone Kompagni tilbyder video eller billeder fra luften i professionel kvalitet. Der tilbydes således optagelse af sekvenser til reklamefilm, panoramaer over skøn natur eller muligheden for, at komme tæt på en given tagkonstruktion. Dansk Drone Kompagni deltager desuden ved relevante fagmesser og konferencer.

UAS Denmark Godkendt operatør - JCO Drone

JCO Drone

JCO Drone leverer professionelle dronetjenester. Virksomheden kan løse opgaver inden for inspektion, termografi og luftoptagelser til tv, film eller reklame. JCO Drone tilbyder også uddannelse i partnerskab med MyDrone Academy og websalg af professionelt droneudstyr.

Medlem af UAS Denmark - Scout Robotics

Scout Robotics

Scout Robotics er droneoperatør med base i Randers. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af luftfoto og video fx til reklamefilm. Scout Robotics udfører også inspektion af blandt andet bygninger, master samt vindmøller. Resultatet af en inspektion bliver leveret i en rapport, og data gemmes til efterfølgende reference. Al billedmateriale leveres efterfølgende elektronisk i det format, kunden ønsker.

 

UAS Denmark Droneoperatør - Thy Termotjek

Thy TermoTjek

Thy TermoTjek er et nyt firma, som har mange års termografiske erfaringer og certificeringer. Virksomheden udfører Termografering af el-tavler, bygninger og fjernvarmenettet (ved hjælp af droner, bil, eller håndholdtkamera), blowerdoor test og indregulering af boligventilation.

UAS Denmark godkendt operatør - Dahmlos Security

Dahmlos Security

Dahmlos Security tilbyder sikre og effektive sikkerhedsløsninger inden for vagt og sikkerhed til detailhandlen, byggebranchen og by- og markedsfester. Dahmlos Security yder kvalificeret sikring, samt serviceniveau, og ønsker at være den foretrukne leverandør af sikkerhedsydelser for private- såvel som erhvervsdrivende.

UAS Denmark godkendt operatør - Pigeon Air Photo

Pigeon Air Photo

Pigeon Air Photo ApS har base i Aarhus og leverer leverer foto- og filmoptagelser til private og offentlige virksomheder i hele landet. Pigeon Air Photo er specialiseret i drone-optagelser, 360-graders billeder, 3D fotogrammetri og termografi til brug for rundvisninger, salgspræsentationer, kortlægning og dokumentation.

UAS Denmark godkendt operatør - Norddrone

Norddrone

Norddrone er en del af LA COUR Communication, der hjælper med at udforme din kommunikationsstrategi og sørger for, at den bliver ført ud i livet. Virksomheden leverer indhold til alle medietyper, på print og digitalt. Og har 25 års erfaring med radiostyrede fly, både fastvingede og helikoptere. Foruden mange års erfaring i danske medier og mere end 10 års erfaring med tv-produktion, både for og bag kameraet.

 

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Byggeriets Drone Inspektion

Byggeriets Drone Inspektion

Byggeriets Drone Inspektion ApS tilbyder inspektion med blandt andet foto og filmoptagelse af bygninger og installationer. Med faglige kompetencer inden for disse områder, er Byggeriets Drone Inspektion en partner, der kan deltage i kvalitetskontrol, proceskontrol samt fejlfinding og dokumentation i byggesektoren og ved industriinstallationer.

UAS Denmark Virksomhedsmedlem Dansk Drone Netværk

Dansk Drone Netværk

Dansk Drone Netværk er kundernes samlede indgang til certificerede droneoperatører. Via netværkets koncepter til forskellige brancher, ønsker virksomheden at skabe jobs for den enkelte operatør. Dansk Drone Netværk beskæftiger sig med kunder, som ønsker opgaver løst på regional eller landsdækkende plan. Via netværket er det muligt at løfte disse opgaver i flok.

UAS Denmark operatørmedlem - Pixiweb

Pixiweb

Pixiweb har specialiseret sig i videoproduktion til nettet og særligt webfilm til Landsbyggefonden, hvor droneoptagelser indgår som et naturligt element. Virksomheden er etableret af Kira Paulli i 2011 og har mere end 20 års erfaring som tv-fotograf og klipper. Dronen er altid med på optagelser og indgår som et ekstra krydderi i filmene.

UAS Denmark Operatører - Airflix

AIRFLIX

AIRFLIX specialiserer sig i avanceret mapping (3D, ortokort, volumenberegning, højdemodeller, termiske kort mv.) 
til en lang række industrier og opgaver. Virksomheden, med base i København, er en af danmarks førende indenfor mapping fra droner og tilbyder også professionelle dronevideo- og fotooptagelser samt videoredigering til resten af landet.

 

 

Operatørmedlem af UAS Denmark kinematic drone services

Kinematic Drone Services

Kinematic drone services er en operatørvirksomhed, baseret i Thisted, som løser fotografiske opgaver.

UAS Denmark operatørmedlem - ESAR NORDIC

ESAR NORDIC

ESAR Nordic har base i Nørresundby. Virksomheden leverer drone-konsulentydelser og kan yderligere også bistå som droneoperatør.

Operatørmedlemmer UAS Denmark - BR droneflyvning Foto og Video Service

Br Droneflyvning Foto og Video

Br Droneflyvning Foto og Video Service tager luft foto- og video som fortjener en præsentation ud over det
sædvanlige f.eks. boligen, haven, sommerhuset, ejendomsmægler, inspektion, landenmanden osv. Det skaber opmærksomhed på tryk eller hjemmesider med et unik foto eller video.

Operatørmedlemmer UAS Denmark - Dronesystems

Drone|Systems

Drone|Systems udfører termiske inspektioner af eksisterende energiløsninger. Virksomheden udvikler software til
indsamling og præsentation af data, der danner grundlag for bedre strategisk planlægning.

 

Operatørmedlem af UAS Denmark - Petergramstrup.dk

PeterGramstrup.dk

PeterGramstrup.dk er ejet af freelance fotograf og filmfotograf Peter Gramstrup Jensen. Virksomheden kan levere flotte billeder (fra land og luften) samt løse opgaver, der inkluderer grafisk design og webudvikling. Peter Gramstrup har over 11 års erfaring og har lavet billeder til DVD-film, dokumentarer, DR1, TV2 og Eurosport.

UAS Denmark operatørmedlem - Droneflight

Droneflight

Droneflight er godkendt droneoperatør og løser en lang række opgaver udført med drone. Virksomheden har base i Haderslev, men udfører opgaver over det meste af Danmark. Droneflight kan levere optagelser i 4K, samt livestreame i HD til ekstern skærm/OB vogn, bistå med termografering i forbindelse med energioptimering, inspicere svært tilgængelige steder (broer eller tage), overflyve marker til præcisionslandbrug, dokumentere forsikringsskader, samt udfærdige 3D skabeloner af bygninger og matrikler.

Find BSW-Offshore på krak.dk

BSW-Offshore

Virksomheden BSW-Offshore har base i Beder, i nærheden af Aarhus, og udfører visuel inspektion af vindmøllevinger i offshore-sammenhænge.

Operatørmedlem af UAS Denmark - DroneInspektion

DroneInspektion Aps

DroneInspektion.nu tilbyder foto og video fra "fugleperspektiv". Uanset om det drejer sig om en inspektion af en skade efter en storm, besigtigelse af en opgave inden der afgives tilbud, eller om det er en reklamevideo der skal "skydes" for den lokale golfklub så kan DroneInspektion.nu løse opgaven.

UAS Denmark operatørmedlem - Business Drone

Business Drone

Business Drone med base i Vejle løser mange forskellige typer af "InAir" foto- og video opgaver. Virksomheden kan vha. droner hjælpe med spændende billeder, når ejendommen skal sælges, arbejdsprocessen på byggepladsen skal dokumenteres, et arrangement skal indfanges fra luften (eksempelvis motorsport). Business Drone kan dermed hjælpe med billeder til din næste reklame, event, hjemmeside, produktlancering eller anden markedsføring.

Operatørmedlem af UAS Denmark - Drone Foto og Video Vejle

DroneFoto og Video Vejle

Hos Drone Foto og Video Vejle tilbydes der billeder og video fra luften i 4K. Virksomheden leverer professionelle produkter af høj kvalitet, og kan bistå dig med optagelse og redigering, når du skal sælge dit hus, sommerhus, båd eller vil dokumentere en byggeproces fra start til slut.

Besøg UAS Denmark operatørmedlemmet JR Teks hjemmeside

JR-Tek

JR-Tek er en operatørvirksomhed med base i Bramming, der løser små som store opgaver med drone. Virksomheden kan hjælpe med opgaveløsning inden for virtual reality 360 (VR), boligfremvisning, oversigtsbilleder, landbrug, 3D-mapping, foto/video-redigering, reklamefilm, virksomhedsfilm, landskab, inspektion af murværk/tagsten/tagvinduer/skorstene, timelapse videoer og dokumentation af byggeri. 

UAS Denmark Operatørmedlem Digital Bureauet

Digital Bureauet

Digital Bureauet er en svendborgensisk virksomhed med masser af erfaring inden for kommunikation og produktion af digitalt content. Bureauet har stærke kompetencer, som sikrer at netop din virksomheds storytelling, behov, ønsker og mål, indfanges og indfries.

UAS Denmark operatørmedlem Technidrone

Technidrone

Technidrone er en Bornholmsk operatørvirksomhed, der løser foto,- video- og reklameopgaver ved hjælp af droner. Virksomheden specialiserer sig desuden i inspektion af fx vindmøller, samt 3D-modeller og mapping af større områder.

Besøg RTConstructions hjemmeside

RTConstruction

RTConstruction ApS har siden 2005 arbejdet med opgaver indenfor byggebranchen. I 2016 oprettede virksomheden en droneafdeling, hvor kunderne i dag tilbydes inspektionsbilleder, samt film af konstruktioner fra luften. RTConstruction har base i Ebeltoft, hvorfra virksomheden løser opgaver i mange forskellige brancher, hovedsageligt for andre virksomheder, men også for private.

UAS Denmark operatørmedlem - Captured by Drone

Captured By Drone

Captured by Drone er godkendt som droneoperatør og har base i Nordsjælland, hvorfra virksomheden kan løse fotografiske opgaver i både Danmark og sydsverige. Virksomheden kan levere dit næste foto- og videoprojekt også selvom det ikke kræver fotografi fra luften vha. droner.

FACC Defence and Security

FACC Defence and Security

FACC Defence and Security ApS er er sikkerhedsselskab, der benytter den nyeste teknologi til at sikre kundernes ejendom, personlige sikkerhed og øvrige værdier. Virksomheden løser konsulentopgaver inden for security vha. højt specialiseret teknologi (smart sensorer, vision, light towers, robotter og droner).

Besøg Photopops hjemmeside

Photopop

Photopop er en fotografisk virksomhed beliggende i Aabyhøj nær Århus, der specialiserer sig i alt fra kreativ fotografering, luftfotografi vha. droner samt NDVI mapping. Virksomheden har eksisteret siden 2000 og bag Photopop står den islandske fotograf Runólfur Geir Guðbjörnsson.

Gufler.dk

gufler.dk

gufler.dk er en enkeltmands-virksomhed med speciale indenfor IT- og teknologirådgivning for større virksomheder. gufler.dk kombinerer konkret erfaring, viden, resultater og et stærkt professionelt netværk oparbejdet gennem mange år i branchen med en kreativ og innovativ tilgang til tingene. Virksomheden ejes og drives af Hans Gufler der har mere end 16 års erfaring, og flere lederposter i bagagen. bl.a. fra sine 12 år i softwaregiganten Microsoft.
UAS Denmark operatørmedlem - UAVFyn

UAVFyn

UAVFyn er godkendt af Trafikstyrelsen som kommerciel droneoperatør, og må dermed foretage erhvervsmæssige flyvninger af droner i bymæssig bebyggelse. Virksomhedens daglige ledelse varetages af Nis Ramsdahl, der har mange års ekspertise inden for droneflyvning. UAVFyn foretager fotografering og videooptagelser fra luften. Virksomheden har desuden stor erfaring inden for video og foto redigering, samt de teknikker der bruges, såsom ortofoto og forprogrammeret flyvning.

UAS Denmark Operatørmedlem - KCK Group

KCK Group

KCK GROUP tilbyder professionel droneinspektion som en enkel, omkostningsbevidst og effektiv
inspektion i højden, der tages enten billeder eller laves en film efter kundens ønske.
Virksomheden kan også levere "Blade support" i form af professionel service, vedligeholdelse samt inspektion af vindmøllevinger.

 

UAS Denmark operatørmedlem - Fotojournalist Gorm Branderup

Fotojournalist Gorm Branderup

Fotojournalist Gorm Branderup er freelancefotograf med praktisk erfaring fra bl.a. Jyllands-Posten og reklamefotoopgaver 
for Peter Larsen Kaffe. Gorm Branderup har dækket mange eventfotograferinger og har stor erfaring med at løse 
opgaver, når dit arrangement skal indfanges. Virksomheden kan også bidrage med kampagne- eller reklamefilm, samt 
reportagebilleder eller "bag-om-film".

UAS Denmark operatørmedlem Waveland

Waveland

Waveland tilbyder professionel produktion af visuelle & audiovisuelle applikationer til internettet i høj kvalitet. Virksomheden har mange års erfaring i både den fotografiske og musiske branche. Waveland er optaget af at være på forkant med de nyeste teknologier indenfor avanceret Virtual Reality fotografi, elektronisk lydproduktion og interaktiv webproduktion.

UAS Denmark operagørmedlem - Streamfactory

Streamfactory

Streamfactory er et produktionsselskab, der arbejder med Live-streaming af sportsarrangementer, reklamefilm, musikvideoer og corporatefilm. Virksomheden benytter sig af førende netværksteknologier samt dedikerede mobile hardware løsninger (8 kanals lydmixer, hd/sdi encoder og decoder løsninger) og kan dermed levere skalerbare løsninger til din begivenhed, uanset hvor du afholder den.

UAS Denmark operatørmedlem - Drone Solutions

Drone Solutions

Drone Solutions er en godkendt dansk droneoperatør beliggende i Esbjerg. Virksomheden specialiserer sig i inspektioner af bygninger og kan derfor hjælpe dig med at få overblik over ufremkommelige steder.

 

UAS Denmark operatørmedlem - Ecoflyer.dk

Ecoflyer.dk

Operatørvirksomheden Ecoflyer.dk har base i Ishøj, hvorfra der leveres luftfotos og video til både private og erhverv. Virksomheden kan håndtere forskellige typer opgaver fra tag - eller markinspektion, luftfotos samt video de fleste steder. Eco-driver har over 20 års erfaring i at producere præsentations- og undervisningsmateriale, der nu også er overført til "set lidt fra oven".

UAS Denmark operatørmedlem - SoundIT

SoundIT

Under hovedselskabet SoundIT - ligger operatørvirksomheden Øens Drone Service, der har til huse på Bornholm. Øens Drone Service leverer inspektionsmateriale (tagkonstruktioner, skorstene etc.), ejendomspræsentationer (i forbindelse med hussalg), dokumentationsmateriale
(ved begivenheder) samt virksomheds-præsentationer. Så står du og mangler en færdig video fra luften, kan virksomheden klare opgaven fra start til slut.

UAS Denmark operatørmedlem - exploringimages

Exploringimages

Bag Exploringimages står fotograf Jan Rasmussen, der gennem de sidste 20 år har udviklet sine fotografiske evner ved at udforske natur- og dyremotiver. Interessen for spændende fotografier har ført Exploringimages til polarcirklen, i bjerge samt under havet. Søgen efter det rette landskabs- eller naturfotografi er således drivkraften bag fotograf Jan Rasmussens mange fotografiske eventyr.

UAS Denmark Operatørvirksomhed - Airworks

Airworks

Airworks er en operatørvirksomhed med base i Hørsholm, som specialiserer sig i droneoptagelser. Virksomheden tilbyder dronebaseret 3D geomapping samt orthophotos, og kan yderligere løse live video streaming opgaver fra f.eks. bygge-pladser, infrastruktur eller installationer. Airworks løser også opgaver af medie- og reklamemæssig karakter, hvor optagelserne indfanges i op til 4K opløsning af et team med 30 års fagfotograferings erfaring.
UAS Denmark operatørmedlem - Dronops Productions

Droneops Productions

Dronops Productions leverer kommercielle droneløsninger til eventbranchen (sport, musik og kultur) med livestreaming, luftfotos og videooptagelser fra luften. Med massivt fokus på flyvesikkerheden og interoperationalitet med eventarrangørens øvrige samarbejdspartnere skaber Dronops Productions nye muligheder for eventarrangører, når der produceres storskærmsproduktion, livestreaming, broadcast og PR-materiale. Virksomheden fungerer endvidere ofte som sparringspartner i tilrettelæggelsen af brugen af droner til events.

UAS Denmark operatørmedlem - Welkin

Welkin

Welkin er en ny virksomhed med base i Esbjerg, som beskæftiger sig med serviceydelser udført ved hjælp af droner. Hovedparten af services omhandler foto- og videooptagelser og opgavetyperne spænder bredt og inkluderer typisk; produktion af markedsføringsmateriale for erhverv til inspektion, opmåling og dokumentationsopgaver.

UAS Denmark virksomhedsmedlem Henning Rix Fotografi

Henning Rix Fotografi

Henning Rix Fotografi tilbyder professionelle stillfoto og video til virksomheder - herunder også droneoptagelser. Virksomheden har en solid erfaring og kan således løse en bred vifte af opgaver ligefra; børnefotografering over erhvervsportrætter, produkt-fotografering og industriproduktion til ejendomsfotografering, boligreportager og meget mere.

UAS Denmark operatørmedlem Busca

Busca

Busca specialiserer sig med at opfylde kundernes behov om mere lønsomhed og et sikkert workflow. Virksomheden kan via sin store erfaring, og know how, bistå
virksomheder og institutioner, når de står overfor at skulle vælge en Digital Asset Management (DAM) løsning. Busca er yderligere godkendt som droneoperatør og kan dermed også tilbyde luftfotos.

 

Besøg SecuriCos hjemmeside

SecuriCo

SecuriCo ApS er en underafdeling til Dan Group Alarm Roskilde ApS, som har arbejdet i sikkerhedsbranchen siden 1988. Virksomheden arbejder professionelt med video/billeder ved hjælp af droner. SecuriCo Aps kan hjælpe med et enkelt luftfoto af fx ejendomme til inspektion, opmåling ved fotogrammetri eller termiske optagelser med efterfølgende analysering.

Operatørmedlem af UAS Denmark

SonnMedia

SonnMedia er en 100% dansk virksomhed der hovedsageligt beskæftiger sig med foto & videoproduktion af- og til sportsevents, men er på ingen måde begrænset. Virksomheden leverer foto og video produktion fra droner, optagelse i eget studie samt "ude i marken" - alt efter hvad der kræves for at opgaven løses bedst muligt. SonnMedia kan yderligere levere billeder til din koncert eller kommende arrangement og påtager sig ikke opgaven, hvis ikke der kan leveres et tilfredsstillende resultat.

UAS Denmark operatørmedlem Horizon Lab

Horizon Lab

Horizon Lab er en virksomhed med base i Hjørring, som udfører professionel luftfotografering til private og erhverv. Virksomhedens mission er at bringe kant,
indhold, udtryk og nærvær i de billeder der skabes – en billedstil, som altid gerne må røre ved tanker, drømme og fange øjeblikket. Passion og professionalisme ligger til grund for Horizon Labs arbejde og virksomheden kan levere samlede løsninger til erhverv, bryllupper, reklamer, arrangementer og prints.

UAS Denmark operatørmedlem Zoomfoto

Zoomfoto

Zoomfoto har base i den midtjyske by Viborg. Virksomhedens mission har siden 2005 været at skabe og opsøge unikke innovative serviceløsninger for kunder og partnere, ved brug af nyeste teknologi herunder UAS / droner, rigs & sliders, kameraer og lyd. Zoomfoto har en stor erfaring med konstruktion og service af special droner, rigs og ”handheld gimbals” til professionelle. Via samarbejde med lokale partnere tilbydes også professionelle reklamefilm og video-spots til markedsføring.

 

Operatørmedlem af UAS Denmark - Acuttek

Acuttek

Virksomheden Acuttek specialiserer sig inden for luftfotografi foretaget vha. droner. Acuttek tilbyder luftfoto til erhverv og private af bygninger, arealer, begivenheder & arrangementer, i op til 100 meters højde. Opløsningen på kamereaet er yderligere i top, da der filmes i op til 4K (UHD) og HD ved Live-streaming (events og arrange-
menter). Film leveres i redigeret eller rå-format. Virksomheden er også leveringsdygtig i 3D print (til prototyper) samt 2D CAD konstruktion ved
produkt-udvikling og design.

Operatørmedlem af UAS Denmark - Fotodoc.dk

Fotodoc.dk

Fotodoc.dk arrangerer fotokurser og videokurser samt tilbyder alle grundlæggende former for uddannelse i praktisk fotografering og videooptagelser til firmakunder med behov for uddannelse af medarbejdere, der arbejder med praktisk foto og videodokumentation. Specialet er retsvidenskabelig fotodokumentation og produktion af begrundet gyldig viden til retten. Herudover tilbydes assistance til mindre fotoopgaver og videooptagelse i høj kvalitet, samt luftfotografering og 3D opmåling med drone.

Bliv medlem af UAS Denmark

Bliv en del af UAS Denmark

Der er mange fordele ved medlemskab af UAS Denmark - læs om dem HER

Bliv medlem af UAS Denmark

Bliv en del af UAS Denmark

Der er mange fordele ved medlemskab af UAS Denmark - læs om dem HER

 

  

 

Besøg også: Private virksomheder - Offentlige organisationer - Forskningsinstitutioner eller Medlemsliste A-Z