7 virksomheder pitchede løsninger til Sund & Bælt

Sund & Bælt Shark Tank - UAS DenmarkFoto: UAS Denmark - 28. august pitchede medlemmer af UAS Denmark løsninger til Sund & Bælt.

Sund & Bælt indgik i åben innovation med droner og robotter

28. august inviterede UAS Denmark, Sund og Bælt og SDU forskningsprojektet Innovation på Vinger til åben innovation i form af en omvendt Shark Tank.

Her pitchede 7 virksomheder drone- og robot-løsninger til Sund og Bælt ud fra, en på forhånd, identificeret liste af konkrete udfordringer – fx opgaver omhandlende inspektion, transport og overvågning.

Arrangementet var det første møde med fokus på at levere løsninger til datadrevet vedligehold / datadreven inspektion vha. droner- og robotter.

Følgende virksomheder deltog

 

Åben innovation – hør mere på R-18

UAS Denmark er altid på jagt efter nye aftager-industrier og du kan bl.a. høre mere om åben innovation via Shark Tanks på R-18-messen den 12. september, når vi i samarbejde med DFDS, Lorenz Technology, Innovation på Vinger, Fyns Maritime Klynge og Odense Robotics fortæller om konceptet.

Mød os den 12. september kl. 14:00 på Expo Stage, når vi som en del af messens konferenceprogram - deler ud af vores erfaringer.

 Besøg R-18-messen i Odense