5 drone-virksomheder pitchede løsninger til Ørsted

5 drone-virksomheder pitchede for Ørsted ved Shark Tank

Foto:  UAS Denmark - Ørsteds Concept Group Owner for Operational Logistics, Mikkel Haugaard Windolf bød deltagerne velkommen til Shark Tanken.

20. august inviterede Ørsted og UAS Denmark til en Shark Tank med fokus på ”cargo drones”

En sikker skræddersyet droneløsning til løft af payloads på mellem 25-50 kilo, var på Ørsteds kravsspecifikation, da de åbnede dørene for fem UAS Denmark medlemmer mandag den 20. august.

Arrangementet var en mulighed for virksomhederne til at opnå direkte kontakt til én af Danmarks største offshore aktører, samt præsentere en ”cargodrone-løsning” med håbet om fremtidig forretning.

Følgende virksomheder deltog

Fem UAS Denmark medlemmer deltog ved Shark Tanken – besøg deres hjemmesider nedenfor:

Åben innovation via Shark Tanks

Drone-industrinetværket UAS Denmark arrangerer løbende åbne innovation Shark Tanks for at skabe forretning mellem andre aftager-brancher og medlemmerne af UAS Denmark.

DFDS – Shark Tank gav ordre og samarbejde

Dronevirksomheder pitchede for DFDS ved Reverse Shark Tank

En lignende Shark Tank med DFDS 20. februar, arrangeret i samarbejde med Fyns Maritime Klynge, Fondsansøgning.dk, og Innovation på Vinger – gav bl.a. udviklingsordrer og samarbejde mellem rederiet DFDS og dronevirksomheden Lorenz Technology.

Nye aftager industrier søges – hør mere på R-18

UAS Denmark er altid på jagt efter nye aftager-industrier og du kan bl.a. høre mere om åben innovation via Shark Tanks på R-18-messen den 12. september, når vi i samarbejde med DFDS, Lorenz Technology, Innovation på Vinger, Fyns Maritime Klynge og Odense Robotics fortæller om konceptet.

Mød os den 12. september kl. 14:00 på Expo Stage, når vi som en del af messens konferenceprogram - deler ud af vores erfaringer.

 Besøg R-18-messen i Odense