Droneiværksættere og Dronedemo på Elektronikmesse

Dronefyn er et af UAS Denmarks medlemmer der udstiller ved E-16

Lige nu brøler elektronikken og robotteknologien derudaf i Odense Congress Center ved elektronikmessen E16. UAS Denmark deltager selvfølgelig med egen stand, spændende oplæg og dronedemonstrationer.

Læs om Elektronikmessen E-16 her

Danmarks største elektronikmesse E16 er fra d. 6. til den 8. september rykket indenfor i Odense Congress Center, og der er i disse dage fuld fart over feltet på elektronik-, robotvirksomheder og ikke mindst dronerne. UAS Denmark deltager selv på Innovationsstanden med dronedemonstrationer og håndplukkede medlemmer, der byder indenfor i dronebranchens spændende verden.

Netværk bidrager med business cases

Med standplads nr. 3800 er UAS Denmark parat til at tage imod alle de teknologiinteresserede besøgende i løbet af de 3 dage, hvor vi vil fortælle om, hvad industrinetværket gør for at bringe branchen tættere sammen, så udviklere, universiteter og professionelle slutbrugere er samlet ét sted.

Vi har samlet en håndfuld medlemmer, der vil deltage på messen sammen med os. De vil i løbet af de tre dage fortælle om, hvad droneteknologien har gjort for netop deres forretning, og hvor de ser droneindustrien bevæge sig hen.

Blandt udstillerne deltager operatørvirksomheden DroneAlliancen, Danish Aviation Systems, SDU UAS Center og de fynske iværksættere fra Sky Level. Sidstnævnte har gjort sig bemærket i medierne ved at bekæmpe skrigende måger på hustagene i odense-bydelen Bolbro ved hjælp af robotter og droner.

Ud over erfaringsudveksling og indsigt i den danske dronebranche, gives der også hver dag dronedemonstrationer i UAS Denmarks Dronebur. Her vil DroneAlliancen blandt andet demonstrere, hvordan de i praksis går til deres opgaver som professionelle operatører. De vil alle være at finde ved siden af UAS Denmark på Innovationsområdets stand nr. 3800.

Kom med i maskinrummet Droneindustrien

Interessen for droneindustrien er i disse år stor, og i løbet af messen, vil nogle af de vigtigste skikkelser indenfor branchen give et sjældent indblik i, hvordan der fra alle fronter arbejdes på at gør den danske dronebranche enestående.

Den 7. september kl. 13.30 går UAS Denmarks egen Michael Larsen, Head of UAS på scenen i Innovationszonen og diskuterer hans og netværkets syn på at arbejde med en branche som droneindustrien, der på kort tid er blevet en branche med stort vækstpotentiale.

Michael Larsen vil blandt andet gennemgå, hvilke barrierer branchen har nedbrudt og fortsætter med at nedbryde for dronernes skyld. Han vil desuden gennemgå, hvilket arbejde, der er gjort med at udvikle et konkurrencedygtigt innovationscentrum på Fyn i form af dronetestcenteret i H.C. Andersen Airport.

Den 8 september overlader vi scenen til virksomhederne og universiteterne, når Kjeld Jensen, lektor ved Syddansk Universitets lægger ud med et foredrag om, hvilke kriterier de benytter for forskningen i droneteknologi på universitetet. Kjeld går på scenen kl. 13.30 d. 8. september i Innovationszonen

Kl. 14.00 afløser Steven Friberg, administerende direktør i udviklingsvirksomheden Danish Aviation Systems om, hvordan man arbejder med at udvikle komponenter til dronebranchen, samt hvordan de udvælger de rette medarbejdere ved rekruttering.

Læs om droneoplæggene her