8 virksomheder pitchede løsninger til DFDS

Dronevirksomheder pitchede for DFDS ved Reverse Shark TankFoto: UAS Denmark - 20. februar bød forretningsudvikler i UAS Denmark de fremmødte velkommen til en Reverse Shark Tank.

Reverse Shark Tank gav mulighed for direkte kontakt til stort dansk rederi

20. februar havde DFDS, Fyns Maritime Klynge, Fondsansøgning.dk , Innovation på Vinger og UAS Denmark invitereret til en fælles Reverse Shark Tank.

Her kunne UAS Denmarks medlemmer pitche skræddersyede løsninger til en række områder rederiet, forud for arrangementet, havde bekendtgjort at de søgte løsninger på. Foruden UAS Denmarks medlemmer, pitchede virksomheder fra Fyns Maritime Klynge ligeledes idéer til DFDS, hvilket henover, de tre timer arrangementet varede, gav plads til i alt 8 præsentationer á 15 minutter.

Netværk og åbne forretnings-pitches

Præsentationerne blev afviklet åbent, således at alle fremmødte fik viden om hinandens løsninger og services. Arrangementet var dermed, ikke kun en mulighed for at pitche en skræddersyet løsning for et større dansk rederi, men samtidig også en mulighed for at skabe forretning og netværk - de to klynger på tværs.

"Aftager-industrier" søges

Har du en række områder din virksomhed eller branche søger løsninger på, eller vil du finde en god indgang til den danske dronebranche, så er du meget velkommen til at tage kontakt til UAS Denmark.

 

Kontakt:

Kontakt UAS Denmarks Forretningsudvikler Søren Land:

Kontakt UAS Denmarks forretningsudvikler Søren Land