Early Bird tilbud løber frem til 1. maj

 

Du kan stadig sikre dig en stand til årets Nordic UAS Event, og nu har vi også forlænget vores Early Bird tilbud til 1.maj.

 
 
Nordic UAS Event 03 600px wothout tail scaled

 

- Salget af udstillingsstandene til Nordic UAS Event 2016 er røget i vejret og nu kan vi endda melde udsolgt af platinstande ved messen. Netværks- og Marketingsassistent Angelika Helk Nielsen mærker at salget går strygende:

- på nuværende tidspunkt er vi ved at få solgt de sidste af guldstandene og vi har desuden også en del reserveringer på vores sølvstande. Så folk skal være hurtige, hvis de vil nå sikre sig én af de eksklusive stande på 12 kvadratmeter.

Book nu og spar penge

Guld og sølvstande vil kunne erhverves til nedsat pris indtil den 1. maj, hvor vi lukker for vores Early Bird tilbud. Og der er penge at spare, hvis du køber allerede nu:

Så meget sparer du:

  • Guldstand: Du sparer ca. 1250 kr ex moms ved køb inden 1. maj
  • Sølvstand: Du sparer ca. 850 kr ex moms ved køb inden 1. maj

Book din stand allerede i dag på www.nordicuasevent.com

Drone- og robotkonference i juni

Nordic UAS Event 2016 løber af stablen i dagene 1. til 3. juni og indbefatter en demodag i HCA Airport (1. juni) samt inkluderer to konferencedage i Odense Congress Center (2. og 3. juni). Samtidig med Nordic UAS Event 2016 afvikles der, sideløbende i Odense Congress Center, robotkonferencen RoboBusiness Europe, hvor man med en “Expo” billet (messebillet), kan besøge begge messer (indbefatter ikke konferencedel).

Der bliver derfor rigeligt at opleve, når man som besøgende både får adgang til RoboBusiness Europe og Nordic UAS Event.

Besøg Nordic UAS Event

Vi har rigtigt mange attraktive besøgsbilletter til rådighed ved Nordic UAS Event, så uanset om du kun ønsker at besøge os en, to eller alle tre dage, så giver vores mange billettyper mulighed for dette.

Og bare rolig der bliver rigeligt at lave, på første dagen kictstarter vi Nordic UAS event i HCA Airport, hvor den står på dronedemonstrationer, Nordic Drone Games konkurrencer, oplæg og meget mere. De næste to dage løber af stablen i Odense Congress Center og her kan du forvente dig interessante oplæg, networking, en spændende konference med udstillere og oplægsholdere fra danmark, norden og resten af verden.

Book din besøgsbillet allerede i dag på www.nordicuasevent.com

Speakers corner er ved at være fyldt

Vores speakers corner er ved at være fyldt op med talere. Seneste tilføjelse er Ph.D. forsker fra Teknova Espen Oland, der vil fokusere på sin udgivne artikel omhandlende autonome inspektioner af vindmøller.

Læs mere om Espen Oland på www.nordicuasevent.com

International profil

www.nordicuasevent.com vil løbende blive opdateret med nyheder samt opdateringer vedrørende programmet for både demo- og konferencedage - så hold øje med siden og tilmeld dig gerne vores twitter- og LinkedInprofil, hvor vi også deler konferencenyheder.

Hjemmesiden er på engelsk, da Nordic UAS Event 2016 ikke kun får dansk deltagelse, men ligeså besøgende fra vores nordiske broderlande samt fra resten af verden.

Kontakt

Ved tvivlsspørgsmål vedrørende tilmelding, priser, stande eller andet - kontakt da gerne Angelica Helk Nielsen på telefon eller mail.

 

 

angelicaprofil

Angelica Helk Nielsen