Er du interesseret i at få hul igennem til Kina?

English Version

Sino Track Acceleratorprogram

UAS Denmark havde for nyligt besøg af repræsentanter fra Sino Track, der er et finsk kinesisk samarbejde, hvor nordiske startups har mulighed for at få hul igennem til det kinesiske marked.

Hvad er Sino Track?

Sino Track er et acceleratorprogram for Nordiske virksomheder, der ønsker at få en succesfuld adgang til det kinesiske marked. Programmet administreres af den finske virksomhed Pivot5 og kinesiske COMB+ og bliver man optaget i acceleratorprogrammet, kan man forvente støtte i form af viden, netværk og økonomisk funding.

Om acceleratorprogrammet:

Acceleratorprogrammet inkluderer en uges ”træning” i Beijing, forberedelse i Helsinki eller via Skype, samt muligheden for at udnytte 2 måneders gratis kontorplads i COMB+’s Innovation Park i Chaoyang i Beijing.

Det beskrevne acceleratorprogram er en del af et introduktionsforløb, hvori det koster € 2.000 per person (i virksomheden) at deltage. Herefter er det muligt at komme tættere på markedet, samt søge funding til sit projekt via de næste stadier; activation og funding. Sino Track Acceleratorprogrammet åbner sit optag to gange om året.

Sino Track – Fall Batch:

Sino Tracks Fall Batch event løber af stablen i dagene 21-25. august i Beijing.

 

Ansøgningsfrist den 12. juli.

OBS - næste optagsrunde har ansøgningsfrist den 12. juli – så du skal skynde dig - Ansøg HER

Læs mere på sinotrackaccelerator.com/

Kontaktperson om ansøgning og programmet:

  • Juulia Pietilä
  • COMB+ Nordic Business Manager
  • Primary contact for Nordic startups, partners and media
  • juuliapietila@combplus.com