Forum for Offshore Droner fokuserede på digitalisering i Aalborg

Forum for Offshore Droner i Aalborg

Reseiwe, Scopito, EasyInspect og Ørsted zoomede in på digitale perspektiver ved Forum for Offshore Droner i Aalborg

30. november afholdte InfinIT, Offshoreenergy.dk og UAS Denmark Forum for Offshore Droner for anden gang – denne gang med fokus på digitalisering.

Til mødet var virksomhederne Reseiwe, Scopito, EasyInspect inviterede ind for at dele, hvordan deres respektive løsninger på sigt kan bidrage til at skabe droneværdi for offshorebranchen.

Ørsted var som offshore-repræsentant også inviteret til mødet for at bidrage med en udfordring til de fremmødte med fokus på, hvilke arbejdsområder Ørsted potentielt kan se droner bidrage til eller løse.

Droneløsninger til fremtidens offshore-opgaver

Ørsted - droneudfordringer ved etablering af nye "vind-sites"

Ørsteds Teamleder med ansvar for havundersøgelser, når nye ”vind-sites” skal etableres og udvælges, Simon Hviid – havde en række udfordringer med til de fremmødte - se alle disse i Simon Hviids præsentation HER

Ørsted, som har drevet offshore vindmølleparker siden 1991 primært i Europa, men også i USA og Asien – skal bl.a. foretage en række undersøgelser inden etableringsarbejdet på en ny vind-park kan påbegyndes, hvor droner muligvis kan løse en række opgaver billigere og bedre.

  

Se billederne fra 30. novembers Forum for Offshore Droner 

Næste møde i Forum for Offshore Droner

Næste møde i Forum for Offshore Droner er skemalagt til Esbjerg den 7. marts, hvor fokus bliver på idégenerering.