Fremtidens UAS Denmark

Årsmøde i UAS Denmark 2017

UAS Denmark afholdte den 29. marts sit fjerde årsmøde, hvor der var nyt om fremtidens aktiviteter og stiftelsen af en ny brancheforening

På UAS Denmarks årsmøde var et centralt punkt den stiftende generalforsamling for en brancheforening, hvor Dansk Erhverv deltog og stillede sig til rådighed som sekretariat for en ny brancheforening.

UAS Denmark vil fortsætte som industrinetværk, mens brancheforeningen bliver en selvstændig forening ved siden af.

Læs mere om visionerne for den nye brancheforening DroneDanmark HER

Fremtidens aktiviteter i UAS Denmark

Fremtidens UAS Denmark fortsætter, men med et mere målrettet fokus på at udvikle industriens aktører og dermed styrke den nationale droneklynge. Industrinetværket vil løbende blive udviklet og beskæftige sig med netværksaktiviteter, konferencer, formidling og deltagelse i projekter og produktion af branchespecifikke artikler/nyheder. Derudover vil vi udbygge på de aktiviteter, der støtter innovation (fx tema-workshops), samt højne vores indsats mht. internationalisering, og oprette branchespecifikke tænketanke (fx indenfor offshore-området).

Vi vil derfor stadigvæk levere ny brancheviden, forretningsmuligheder, samt masser af netværksmuligheder.

Klik og se en større udgave af grafikken for fremtidens UAS Denmark
Klik for at se en større udgave af grafikken 

Aktiviteter i 2017

International promovering af den danske dronebranche

I 2017 har vi planer om at promovere den danske dronebranche internationalt, bl.a. når vi sammen med medlemmerne besøger hhv. TUSExpo (Holland) i april, AUVSI Xponential (USA) i maj og Paris Airshow (Frankrig) i juni. Derudover vil indlede et samarbejde med de danske innovationscentre i Seoul, München og Silicon Valley m.fl. for at ”eksportere” den danske dronebranche.

Stor international dronemesse 10.-12. oktober i Odense

Sidste års Nordic UAS Event, afløses af en stor international dronemesse, som lander i Odense i dagene 10.12. oktober, så sæt allerede kryds i kalenderen nu. Så snart vi har flere informationer om messen melder vi det ud, men målet står klart, at etablere en årligt tilbagevendende dronemesse med fokus på norden.

Arktis konference, innovationsdag og gå-hjem-møde med Offshoreenergy

Den 27. april kan du komme med til gå-hjem-møde med fokus på Offshore anvendelse af droner, mødet arrangeres af Offshoreenergy i samarbejde med UAS Denmark og på dagen kan du høre fra hhv. NJORD Law, FORCE Technology og Siemens’ brug af droner i offshore. Læs mere om mødet HER

I 2. halvår af 2017 arrangerer UAS Denmark en 1-dags konference med fokus på Arktis og droner, samt en innovations-dag m. fokus på software/hardware-siden, hvor du kan møde udviklerne i dronebranchen. Yderligere vil vi aflægge FORCE Technology et besøg i løbet af 2017 for at høre om deres projekter og dronebrug.

B2B Matchmaking til dronemesse og på ny onlineplatform

Matchmaking vil også være et indsatsområde og planen er at der ved dronemessen i Odense, bliver mulighed for at indgå i B2B-matchmaking. UAS Denmark har også planer om at lave en online-matchmaking-platform, hvor virksomheder kan opslå jobopslag, projekter, praktikker eller andet.

Åbning af nyt internationalt dronecenter i HCA Airport

Den 5. maj åbner det nye internationale dronetestcenter i HCA Airport. På dagen afsløres planerne for at flyve og teste BVLOS i et nyt langdistanceområde til droneflyvning. Arrangementet får også besøg hhv. Uddannelses- og Forskningsminister Søren Pind samt Transport-, Bygnings- og Boligminster - Ole Birk Olesen. Læs mere og tilmeld dig HER

Ny kontingentstruktur med 50 % rabat i 2017

Medlemmer af UAS Denmark vil inden for den nærmeste fremtid modtage en opkrævning på 2017's kontingent. I samarbejde med den nye brancheforening har vi lavet en prisstruktur, der gerne skulle gøre det muligt både at være med i UAS Denmark og brancheforeningen. Kontingentstrukturen er nu enklere og indeholder kun 3 kategorier og så tilbyder vi desuden 50 % rabat på dit medlemskab af UAS Denmark i 2017.

UAS Denmark kontingentstruktur

Materiale om fremtidens UAS Denmark

Du kan hente en PDF med info om fremtidens UAS Denmark nedenfor.

Hent PDF'en fremtidens UAS Denmark

 

Se alle billederne fra årsmødet

Kontakt

Har du spørgsmål til fremtidens aktiviteter er du velkommen til, at kontakte netværksansvarlig hos UAS Denmark
Ole G. Andersen

Kontakt netværksansvarlig hos UAS Denmark Ole G. Andersen