Special

Signafilm og KCK er månedens medlemmer af UAS DenmarkBesøg månedens UAS Denmark medlem Signafilm's hjemmeside Signafilm og KCK er månedens medlemmer af UAS DenmarkBesøg månedens UAS Denmark medlem KCK Groups hjemmesideSignafilm og KCK er månedens medlemmer af UAS DenmarkLæs flere månedens medlem artikler

UAS Denmark har i løbet af 2016 fået tilgang af en masse nye spændende operatørvirksomheder og i december måned stiller vi skarpt på 2 af disse. Operatørerne har hver deres fokus på et bestemt udsnit af branchen. Vi har taget en snak med Videojournalist Brian Andersen fra Signafilm og KCK Groups Direktør Christian Kreutzberg

 

Hvem er Signafilm?

SIGNAfilm er knap 15 ansatte på kontorer i Aarhus og København. Vores erfarne videojournalister fortæller kundernes historier på film til faste lave priser. Vi producerer hver måned 70-100 film med en længde på 1-2 minutter.

 

Hvilke produkter leverer I? Og til hvilke målgrupper?

Vi leverer profilfilm, produktfilm, ”glad-kunde-film”, reportager fra events og mange andre typer film. Kunderne er over 100 danske og tyske virksomheder, som bruger filmene til sociale medier, nyhedsbreve, hjemmeside og salgsmøder.

 

Signafilms videojournalist Rune Birkvad demonstrerer

Foto:Signafilms videojournalist Rune Birkvad demonstrerer

Signafilm benytter droner i jeres filmproduktioner, kan du afsløre lidt om kommende opgaver, samt hvilke fordele I og jeres kunder får ved, at bruge droner i produktionerne?

Lækker video fra en drone løfter kvaliteten på en film gevaldigt. Og det tager kun 10 minutter for en videojournalist at sende en af vores Phantom 4 i luften. Vi bruger droner så tit, som det kan lade sig gøre og kunderne er vilde med de flotte skud. Dronen sikrer at vi får en kunde, hvor smilet sidder helt op til ørerne.

Video-eksempler fra Signafilm:

Hvordan tror Signafilm, at dronebranchen vil udvikle sig inden for de næste 5 år? Og ikke mindst, hvor finder vi Signafilm om 5 år?

Inden for film vil udviklingen eksplodere. Inden længe vil de fleste filmselskaber benytte droner som standard. Derfor bliver droner bare endnu et redskab i værktøjskassen. SIGNAfilm har ambitioner om international vækst. Om fem år har vi så mange videojournalister, at droneoptagelser rundt omkring i Europa er normalt for os.


Hvem er KCK Group?

KCK Group er en virksomhed, som primært beskæftiger sig med inspektion af vindmøller og rotorblade udført med droner. Direktør Christian Kreutzberg har over 20 års erfaring indenfor vindmøllebranchen, både i ind og udland. For 4 år siden begyndte han at interessere sig for droneinspektion, da dette har potentiale til at effektivisere og præcisere inspektionen af vindmøllerne og rotorbladene, både til vands og lands. 

KCK Group har alle de fornødne kurser og tilladelser, der følger med droneinspektion af møller til vands og lands, samt det ypperste udstyr på marked inden for droneudstyr.

En KCK Group drone inspicerer en vindmølle 
Foto:En KCK Group drone inspicerer en vindmølle

Hvilke produkter leverer i? Og til hvilke målgrupper?

Vores primære målgruppe er vindmølleproducenterne, samt serviceudbyderne i vindmøllebranchen. KCK Group benytter sig af et gennemtestet pålideligt positioneringssystem samt kamerastabilisator, som kan levere fleksible optagelser med GPS-guidede droner, når der skal indsamles data til analyse eller det hurtige overblik efterspørges af kunderne. 

Yderligere kan KCK Group efter endt dataindsamling, via kompetente samarbejdspartnere, facilitere et reparationstilbud, så vindmøllens stilstand bliver så kort som muligt.

Hvordan tror KCK Group, at dronebranchen vil udvikle sig inden for de næste 5 år? Og ikke mindst, hvor finder vi KCK Group om 5 år? 

Vi tror at dronebranchen vil udvikle sig kraftigt i de næste år, vi har kun set toppen af isbjerget – droners potentiale er kæmpestort. 2017 bliver et travlt år for KCK Group, og vi forventer at ekspandere over de næste 5 år, samt ligge helt fremme på vores felt. Vi sørger hele tiden for at vores udstyr (kamera og droner) er up2date, så vi er helt fremme. Og så glæder vi os over, at ordrebogen for 2017 allerede er fyldt godt op.

"UAS Denmark siger tak til både Signafilms Brian Andersen og KCK Groups Christian Kreutzberg, vi glæder os til at følge begge virksomheder i fremtiden." 

  • Læs flere månedens medlem artikler HER