Ny drone webportal

Besøg den nye webportal DroneRules.eu

Find informationer om andre EU-landes lovgivning på webportalen DroneRules.eu

Webportalen DroneRules.eu er et EU-støttet projekt, som har til formål at klæde luftrumsbrugere på mht. at forstå gældende retningslinjer for at betjene droner i europæisk luftrum.

Droneoperatører der har brug for at få oplysninger om den gældende lovgivning i andre EU-lande, kan dermed nemt og bekvemt finde oplysningerne et samlet sted.

Links til DroneRules:

Specifik dronelovgivning for andre EU lande:

Ønsker man eksempelvis at vide mere om lovgivningen for at operere med droner i f.eks. Tyskland kan man, med start fra dette LINK , gå under topmenuen "dine forpligtelser" - klikke på "National information Sources" og nederest på siden vælge Tyskland (se nedenfor). 

Eksempel på navigation i DroneRules.eu

DroneRules er pt. stadig ved at tage form, hvorfor man kan opleve at de enkelte landes oplysninger fremstår på deres respektive sprog (tysk lovgivning er derfor skrevet på tysk).

Formålet med DroneRules.eu

Meningen med DroneRules er, at give brugerne grundlæggende oplysninger om retningslinjerne for at flyve med droner i Europa. Det er dog stadigvæk den enkelte operatørs ansvar, at holde sig informeret om gældende love, regler og evt. restriktioner.