Robot- og droneindustrien mødes på ny teknisk fagmesse

Deltag ved R-18-messen i Odense

Ny fælles robot- og dronemesse - R-18

UAS Denmark har siden 2013 afholdt en årlig international droneevent – og i 2018 gør vi det igen, når Robot- og droneindustrien mødes på en ny teknisk fagmesse - robotmessen R-18.

Robotter og droner på samme messe

I dagene 11. – 13. september 2018 danner Odense Congress Center rammen, når robot- og dronebranchernes producenter, integratorer, startups, investorer, indkøbere og beslutningstagere sætter hinanden stævne i et forum af nyheder, vidensformidling, inspiration og networking.

Mød rigtig mange aktører fra elektronik, robot- og dronebranchen

R-18 afvikles samtidig med den store Elektronikmesse – E-18, der i 2016 blev besøg af 3600 aktører. Deltagelse ved R-18 messen giver dermed en ekstra mulighed for at få kontakt til helt nye forretningspartnere og kundesegmenter.

Droner i fokus

I samarbejde med fagmessen R-18 etablerer UAS Denmark en fællesstand for klyngens start-up-virksomheder, hvor vi sætter fokus på den styrkeposition, danske dronevirksomheder indtager på både nationalt og internationalt plan.

Foto: UAS Denmark - Sidste års drone-udstilling i OCCFoto: UAS Denmark - Sidste års drone-udstilling i OCC.

Udstil på messen

UAS Denmark har i samarbejde med messen, sikret gunstige udstillingsvilkår til både start-ups og mere veletablerede medlemmer. Messen giver 25 % rabat på standlejen i det første år, hvorfor kvadratmeterpriserne (fratrukket rabatten) starter på 1045,- ex. moms.

 

Kontakt / bestil standplads

Ønsker at du at bestille eller har du spørgsmål til dette – kan du få flere oplysninger ved at kontakte R-18 direkte på mail@robotmesse.dk eller tlf. 2883 8208.

 

Gratis adgang til konference og udstilling

Besøger du robot- og elektronikmesserne R-18 og E-18 – får du adgang til begge udstillinger og konferencespor for 0,- kroner.

 

BVLOS-udfordring i HCA Airport d. 14. september

UAS Denmark afholder den årlige demo-dag i HCA Airport 14. september, hvor der som noget nyt vil være en BVLOS-udfordring. Her kan du glæde dig til at opleve dronerne i deres naturlige habitat, når UAS Denmark inviterer brugere, producenter og andre til at demonstrere og fortælle om deres droner.

 

Besøg R-18-messen i Odense