TUS Nordics - et Nordisk UAS Event

Deltag i TUS Nordics den 10-12. oktober 2017

Nedtællingen er begyndt til dette års nordiske dronemesse

Ligesom sidste år afholdes i Odense Congress Center, og med under en måned igen, kan vi allerede nu afsløre, at vi glæder os til en messe, hvor intet er det samme, men alligevel bliver som det plejer. I år løber demonstrationsdagen og den efterfølgende messe samt konference af staben i dagene fra tirsdag d. 10. oktober til torsdag d. 12. oktober.

Dronedemo, messe og konference under samme tag

Ligesom ved sidste års Nordic UAS Event vil d. 10. oktober stå i de praktiske dronedemonstrationers tegn, når eventet skydes i gang i Hans Christian Andersen Airport.

D. 11. og 12. oktober, når dørene åbnes til Odense Congress Center til messen og konferencen, vil du blive præsenteret for godt 45 udstillere fra hele droneindustrien fra de højt specialiserede professionelle platforme og applikationer til de velkendte forbrugerdroner. Der er med andre ord nok at se og masser af viden at suge til sig. Særligt hvis du også tilvælger messens konferencedel.


Arktis, landbruget, offshore og meget mere

Konferenceprogrammet er spækket med interessante emner, der spænder over maritim anvendelse af droneteknologi, droner i offshore og energisektoren samt droner i Arktis, landbruget og fremtidens droneanvendelse. Hør blandt andre Allan Møller Larsen fra Siemens Renewable Energy om droner i vindmølleindustrien eller Gilles Fartek fra Integra, der fortæller om deres erfaringer med at udvikle en drone til flyvning over den Grønlandske indlandsis.

Læs hele konferenceprogrammet HER

 

Køb adgang til konferencen

Ønsker du at deltage i TUS Nordics konferencedel, så kan du fx deltage med følgende billettyper:

  • 2-dages billet á € 300 (ca. 2250,- DKK ex moms)
  • 1-dages billet à € 160 (ca. 1200,- DKK ex moms)
  • Temabillet á € 55 (ca. 410 kr ex moms) - fx Arktis

Se flere priser på konferencebilletter HER

 

GRATIS adgang til TUS Nordics drone-udstilling

Tilmelder du dig som besøgende inden d. 6. oktober, er billetten til messen ganske gratis. 

Læs mere om messebilletter HER

 

Tilmeld dig B2B matchmaking ved TUS Nordics

Bliv matchet professionelt

Også I år vil det være muligt at booke personlige møder med virksomhedsledere og repræsentanter fra dronevirksomheder gennem TUS Nordics Mathcmaking, der arrangeres i samarbejde med Enterprise Europe Network og South Denmark Europan Office.

Til TUS Nordics Matchmaking bliver det muligt at gennemgå en liste af registrerede deltagere, hvorfra man kan udvælge sig de personer, du er interesseret i at tale med. Derefter vil man få tildelt mødetider af 15 minutters varighed med de udvalgte virksomhedsrepræsentanter til samtaler om f.eks. fremtidige samarbejder eller andre typer aftaler.

TUS Nordics Matchmaking vil finde sted i forlængelse af messen i Odense Congress Center d. 11. og 12. oktober som en del af messen.


Registrering til B2B matchmaking

Bemærk - forudgående registrering er nødvendig for deltagelse i matchmaking.

Tilmeld dig TUS Nordic Matchmaking HER

Den nordiske dronemesse er et fælles projekt mellem UAS Denmark og TUS Nordics
Foto: UAS Denmarks Kommercielle chef Michael Larsen giver hånd til TUS Nordics økonomichef Niels Westendorp - i midten ses operationel chef Anoeska Hagenstein.

Intet er det samme - alt er som det plejer

Det kan måske godt lyde som noget vrøvl, men det er faktisk rigtigt, for selvom arrangøren er en anden, er UAS Denmark stadig med i kulissen som hovedpartner af TUS Nordics 2017, men det er dog bagmændene bag The Unmanned Systems Expo, der er hovedarrangør af både demodag og messen. 


Stor messeudbyder med mange års erfaring

Med TUS Expo og TUS Nordics samt 7 andre messer i Europa, Nordamerika og Asien - alle med fokus på robotter og ubemandede systemer, ved bagmændene Robobusiness Media, hvad de laver. Så det er med god grund, at valget faldt på netop dem som fremtidig hovedarrangør af de nordiske dronemesser.

Særligt TUS Expo, der har været afholdt siden 2015 i Holland, danner forbillede for TUS Nordics. 

Der er altså lagt op til 3 spændende dage i oktober med velkendte elementer fra tidligere års dronemesser i Odense, når TUS Nordics slår dørene op d. 10. – 12. oktober, og du er inviteret.

 

Vi glæder os til at se dig i oktober!

 Kontakt UAS Denmarks Michael Larsen