UAS Denmark besøgte Commercial UAV Show 2017

UAS Denmark besøgte UAV Commercial Show 2017

Med over 2.000 besøgende er Commercial UAV Show i London Europas største dronemesse og UAS Denmark var for 4. år tilstede på messen

UAS Denmarks besøg på Commercial UAV Show blev brugt til at identificere og få kontakt til potentielle forretningsmuligheder, der kunne have en interesse i at få adgang til den danske droneklynge, hvilket bliver lettere i 2018, nå en ny dedikeret international medlemskategori oprettes.

Ny International medlemskategori lanceres

For at styrke kontakten mellem den danske droneklynge og resten af verdens droneinteressenter, vil UAS Denmark i 2018 gøre adgangen til den danske droneklynge nemmere, ved at bygge bro til internationale droneaktører, via lanceringen af en ny medlemskategori.

Branding af det danske økosystem

Da Commercial UAV Show tiltrækker branchevirksomheder fra hele verden udstillede UAS Denmark også på messen for at brande og informere resten af verden om, hvordan vi i Danmark arbejder på at etablere et verdensklasse droneøkosystem med fine muligheder for test og flyvning med droner, samt at vi, modsat mange europæiske lande, har en løbende dialog med Trafikmyndighederne om udviklingen af dronelovgivningen.

Video - Fremtidstanker fra Commercial UAV Show

Besøg i 2018

UAS Denmark besøger også messen i 2018 og planlægger allerede nu en dansk fællesstand på messen.

Har du og din organisation lyst til at udstille på en fællesstand i 2018 - kontakt da Jakob E. Hansen fra UAS Denmark på jaeh@uasdenmark.dk

 

Se billederne fra Commercial UAV Show 2017