Ny forretningsudvikler skaber værdi for UAS Denmarks medlemmer

UAS Denmarks forretningsudvikler Søren Land

UAS Denmark fik i starten af oktober tilgang af en ny kapacitet, der skal bidrage til medlemmernes forretningsudvikling

Søren Land arbejder som UAS Denmarks nye forretningsudvikler med at skabe mere værdi for medlemmerne, samt etableringen af en drone-start-up hub, der kan fungere som inkubationsmiljø til gavn for kommende dronevirksomheder.

Sørens baggrund

Søren har en baggrund indenfor salg og marketing, inkl. erfaring fra uddannelsessektoren. På cv’et har Søren virksomheder, der tæller Lego, Kompan, STV A/S, DK Company og SDU.

Den første tid

Den første tid har Søren brugt på at samle viden, bl.a. på messer og via besøg og interviews med en række af virksomhederne i klyngen og centrale partnere, som alle har budt ham fint velkommen.

Potentielle kunder – kommende events

En måde at skabe værdi for medlemsvirksomhederne er gennem videndeling og indblik i morgendagens krav og ønsker fra dronevirksomheders potentielle kunder.

UAS Denmark har på den baggrund to kommende events på tapetet:

   
 
Drone Transport-workshop 25. januar i UAS Denmark      

Transport workshop - 25. januar 2018

Workshop med firmaet DIMAPS, hvor der gennem oplæg og fælles udveksling kan erhverves indblik i morgendagens udfordringer med transport/udbringning med droner.

Læs mere HER

     

 

 

DFDS Reverse Shark Tank 20. februar 2018

 

DFDS Reverse Shark Tank - 20. februar 2018

Pitch-arrangement med rederiet DFDS, hvor vores inviterede gæst har oplæg med på opgaver, rederiet kunne forestille sig løst vha. droner. Her kan UAS DEnmarks medlemmer levere et pitch, hvor de præsenterer et løsningsforslag for DFDS.

Læs mere HER

   

 

Kontaktoplysninger

Kontakt UAS Denmarks forretningsudvikler Søren Land på:

Kontakt UAS Denmarks forretningsudvikler Søren Land