Textron Systems bliver medlem af UAS Denmark

 

          

         systems logo

 

Textron Systems bliver medlem af UAS Denmark

Textron Systems er fra i dag, d. 26. maj, blevet medlem af UAS Denmark.

Textron Systems supporterer både det svenske og det italienske forsvars, brug af deres Shadow® 200 Tactical Unmanned Aircraft System (TUAS) drone.

På det kommercielle marked servicerer Textron Systems bl.a. olie- og gas industrien ved, at yde support på deres Aerosonde™ UAS.

Som nyt medlem tilfører Textron System UAS Denmark, over 30 års erfaring med ubemandede systemer. Deres Director of Business Operations, for Europa og Afrika, Bear Midkiff, udtaler:

“Textron Systems er stolt og ivrig for, at tilføre vores mere end 30 års erfaring, som UAS designere og producenter, til UAS Denmarks innovative branchenetværk samt den danske dronebranche.”

UAS Denmarks Projekt Manager Michael Larsen er ligeledes glad for Textrons indmeldelse:

“Vi er glade for, at en så stor spiller på UAS markedet - bliver en del af vores nationale branchenetværk.[...] Textron har i mange år vist deres stærke evner, inden for ubemandede systemer og med deres medlemskab, beviser Danmark, at vi har det der skal til for, at tiltrække internationale virksomheder, som potentielt - kan samarbejde med den danske dronebranche og dermed styrke det danske marked.”

Besøg Textron Systems hjemmeside