Sky-Watch og Little Smart Things fusionerer

skywatch fusionerer med little smart things

Dronevirksomhederne Little Smart Things fra Nexø og Sky-Watch fra Støvring går sammen. Den nye virksomhed fortsætter under navnet Sky-Watch og ønsker med denne sammenlægning at styrke sin position som droneudbyder til industripartnere og det semicivile segment (Politi, Brandvæsen  og humanitære organisationer).

Sammenlægningen kommer efter lang tids samarbejde, hvor de to virksomheder i stigende grad har set synergierne i teknologiudvikling og salg.

Little Smart Things blev i november 2015 erklæret konkurs og har siden arbejdet hårdt på at reetablere virksomhedens aktiviteter. I denne proces var det naturligt for Sky-Watch at opkøbe og overtage aktiviteterne.

Sky-Watch på Bornholm vil fortsat primært arbejde med produktionen og udviklingen af de traditionelle fast-vinge fly, hvor Sky-Watch i Støvring vil beskæftige sig med multirotor droner.

Henrik Bendixen - Direktør Sky-Watch

”Sky-Watch og Little Smart Things har i 2015 arbejdet tæt sammen om en stribe projekter og resultaterne har været gode. Droneindustrien er meget ny, og der er behov for en stærk organisation, hvis vi skal være en seriøs spiller på det globale marked. Med denne sammenlægning får vi en meget kompetent dansk virksomhed med en bred portefølje af produkter af meget høj kvalitet. Hos Sky-Watch er vi meget glade for at kunne byde velkommen til Little Smart Things holdet.”

Esben Nielsen - Stifter af Little Smart Things

”Sky-Watch har været vores søster-virksomhed fra begyndelsen, og vi har samarbejdet mere og mere. Jeg er meget lettet over, at vi med denne sammenlægning kan fortsætte vores arbejde, og samtidig bevare medarbejdere og aktiviteter på Bornholm. For droneindustrien i Danmark betyder det, at vi nu har én virksomhed, som har musklerne til at konkurrere internationalt. Det er en meget lykkelig dag for begge virksomheder, og det helt naturlige næste skridt for Little Smart Things.”

Se pressemeddelelsen her