Hans Christian Schmidt er hovedtaler til årsmødet

Transport- og Bygningsministeren gæster UAS Denmarks årsmøde

Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt er hovedtaler til UAS Denmarks årsmøde 2016, hvor vi vil rette fokus mod 2016´s største og vigtigste emner for den danske dronebranches fortsatte udvikling. Transportområdet er en grundlæggende del for dronebranchen i Danmark, og er det i mange lande.

Netop nu har Transport- og Bygningsministeriet et lovforslag til høring, der netop har til formål at ændre reguleringen på droneområdet. Ændringerne fokuserer både på sikring af privatlivets fred og flysikkerheden, men også på at skabe nye og bedre rammer for droneerhvervets fortsatte udvikling og vækst.

 

Hans Christian Schmidt

Til dette har Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt formidlet, at Danmark skal være et foregangsland inden for droner. Potentialet for at skabe nye private job i sektoren er enormt, hvilket en analyse fra Oxford Research slog fast sidste år med 15.000 ny arbejdspladser i 2050. Det indebærer netop, at rammevilkårene er i trit med tiden og udvikles for
at forløse det store potentiale.

Vi glæder os til at byde ministeren velkommen som hovedtaler d. 23. februar fra kl. 15:00 i IDA Mødecenter på Kalvebod Brygge 31, 1560 København.

UAS Denmarks årsmøde 2016

UAS Denmark afholder for tredje gang årsmøde for dronebranchen i Danmark. Sidste år var SDU værter, og i år bliver det IDA, Kalvebod brygge i København, som bliver værter. På mødet vil branchens vigtigste emner blive drøftet og diskuteret. Ligesom tidligere årsmøder, kan vi i år også byde på specifikke og eksklusive indlæg fra politisk og erhvervslivets side af. Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt er årets hovedtaler og vil levere et indlæg omhandlende perspektiverne for den danske dronebranche.

Vi inviterer til et åbent arrangement, hvor andre brancheinteressenter end medlemmer af UAS Denmark kan deltage – som en yderligere udvidelse og udvikling af teknologien og ikke mindst anvendelsen af droner. UAS Denmark er igen værter fra en gratis netværksmiddag efter årsmødet i IDA-bygningen, men der vil være betaling på 350 KR for IKKE-medlemmer.


Tilmelding 
for UAS Denmark medlemmer:

Som medlem af UAS Denmark er det er gratis at deltage til mødet og UAS Denmark byder desuden på forfriskninger (kaffe/the/vand samt aftensmad).

OBS - Såfremt man tilmelder sig, og ikke møder op - vil der være et “no-show-fee” på 350,00 DKK, der dækker over de udgifter vi har mht. forplejning.

Årsmøde i UAS Denmark

 
Tilmelding for Ikke-medlemmer:

Som "ikke-medlem" af UAS Denmark koster det 350,00 kroner at deltage i arrangementet.

Årsmøde i uas denmark