Forlængelse af tilbud og nye speakers ved Nordic UAS Event 2016

 

Early Bird tilbudene forlænges plus nye speakers annonceret til Nordic UAS Event 2016.

 
 
Nordic UAS Event 03 600px wothout tail scaled

 

UAS Denmark afholder for fjerde gang den største nordiske dronekonference med henblik på at samle Nordeuropas end-users, førende industrispecialister samt deltagere og virksomheder fra resten af verden.

Drone- og robotkonference i juni

Nordic UAS Event 2016 løber af stablen i dagene 1. til 3. juni og indbefatter en demodag i HCA Airport (1. juni) samt inkluderer to konferencedage i Odense Congress Center (2. og 3. juni). Samtidig med Nordic UAS Event 2016 afvikles der, sideløbende i Odense Congress Center, robotkonferencen RoboBusiness Europe, hvor man med en “Expo” billet (konferencebillet), kan besøge begge konferencer.

Early Bird tilbud forlænges!

Standsalget for Nordic UAS Event 2016 forløber planmæssigt og vi kan endda konstatere, at vi snart løber tør for platinstande. Heldigvis sælger vi også både guld- og sølvstande til favorable priser, hvilket vi yderligere har forlænget via vores Early Bird tilbud, der nu gælder frem til 1.april. 

Det er vigtigt at pointere, at salg af standpladser til virksomheder forløber efter først til mølle, hvorfor man har størst chance for at få en god standplads - jo tidligere man tilmelder sig. 

Se standpriser her


Se priser på konferencebilletter her

Nye speakers ved NUE16

Speakerprogrammet for Nordic UAS Event 2016 begynder at tage form og nedenfor kan du se de seneste tilføjelser:

  • Frederik Falkman fra Swedish Sea Rescue Society er annonceret som speaker ved NUE16 - Læs mere her
  • Lars Hedemark fra Forsvarsministeriet er annonceret som speaker ved NUE16 - Læs mere her 

International profil

www.nordicuasevent.com vil løbende blive opdateret med nyheder samt opdateringer vedrørende programmet for både demo- og konferencedage - så hold øje med siden og tilmeld dig gerne vores twitterprofil, hvor vi også deler konferencenyheder.

Hjemmesiden er på engelsk, da Nordic UAS Event 2016 ikke kun får dansk deltagelse, men ligeså besøgende fra vores nordiske broderlande samt fra resten af verden.