Få indflydelse på dronestandarder

Få indflydelse på dronestandarder

Vær med til at udvikle internationale standarder for droner.

Nu starter det internationale arbejde med at udvikle standarder for droner i ISO-regi. Arbejdet er åbent for alle interessenter, der har faglig viden om emnet og ønsker at præge indholdet af standarderne. I Danmark har droner stor erhvervspolitisk interesse, og regeringen arbejder på en national strategi for udvikling af droneteknologi og -anvendelse. Det forventes, at standardisering bliver et af fokusområderne i strategien. Ved at være med i standardiseringsarbejdet fra begyndelsen får du mulighed for større indflydelse på indholdet og strukturen i de internationale standarder.

Dansk Standard faciliterer arbejdet med udviklingen af standarder. Du inviteres til et kick-offmøde, hvor du kan høre mere om de 3 forslag, som er på dagsordenen, når de første arbejdsgruppemøder afholdes i Kina fra den 27.-28. juni 2016. Her kan du og de andre danske interessenter også deltage.

Hvor og hvornår?

Du kan høre mere om forslagene, og hvordan du får indflydelse ved at deltage på et kick-offmøde hos Dansk Standard, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn. - den 6. juni kl. 10:00-13:00.

Efterfølgende får du tid til at netværke med de andre deltagere, og Dansk Standard serverer en sandwich og drikkevarer.

Det er gratis at deltage og du kan læse mere om arrangementet hos Dansk Standard HER