5 gode grunde til at deltage ved Nordic UAS Event

5 gode grunde til at deltage ved Nordic UAS Event

Nordic UAS Event 2016 nærmer sig med hastige skridt og er det mest ambitiøse repertoire hidtil. Går du stadig og overvejer, om du skal tilmelde dig Nordens største demodag, konference og messe for droner, giver vi dig her 5 gode grunde til at deltage som besøgende.

 

1) Nedsat pris for UAS Denmark-medlemmer

For alle andre end UAS Denmark Medlemmer slutter vores Early-Bird-tilbud med besøgsbilletter og standpriser til nedsat pris d. 1. maj 2016. Du kan dog stadig få adgang til det samlede nordiske dronemarked og samtidig spare op til DKK 110,-.

  • Bestil din besøgsbillet HER

2) 2016 bliver større end nogensinde

De fleste af jer kender nok allerede modellen fra tidligere år med demodag kombineret med messe og konference. I år har vi dog skaleret det hele op, så vi d. 1. Juni som altid afholder demodag i Hans Christian Andersen Airport, der i år yderligere inkluderer Nordic Drone Games. De resterende dage afholder vi dog messen og konferencen i Odense Congress Center, da vi med 30 udstillere, 50 spændende oplæg og et repertoire, der stadig bliver større, ikke kan være ude i lufthavnen længere.

Læs om 1. junis Demodag & Nordic Drone Games HER

3) Bliv matchet med andre UAS-aktører

Der er ikke noget værre end at gå hjem fra en konference uden leads. Derfor har vi i samarbejde med South Denmark European Office og Enterprise Europe Network arrangeret et event i eventet, hvor du personligt kan møde resten af dronebranchen, indgå aftaler og starte frugtbare samarbejder. Du kommer til at møde slutbrugere, industrispecialister og andre nøglespillere fra det globale UAS Univers, der lige nu koncentrerer deres professionelle kræfter om Europa og Norden.

Du kan registrere dig til Nordic UAS Matchmaking HER 

4) Oplægsholdere med stor droneviden

Mød EU, hør om videnskabelige undersøgelser i Arktis eller forstå, hvordan Sharper Shape kæmper for en fremtid, hvor inspektioner af stærkstrømsanlæg med droner, der flyver udenfor pilotens synsfelt (BVLOS-flyvning). Nordic UAS Event 2016 har samlet et hold af spændende foredragsholdere fra hver deres del af branchen. Ud over eksterne oplæg, vil vi også præsentere deltagerne for lovgivning og udfordringer i de nordiske lande med oplæg fra UAS Norge, UAS Sverige, UAS Centre Finland og ikke mindst UAS Denmark.

  • Se konferenceprogrammet for 2. juni HER
  • Se konferenceprogrammet for 3. juni HER

5) Mød hele robotindustrien under ét tag

Europe, der afholder en tilsvarende messe og konference samtidig i Odense Congress Center.
RoboBusiness Europe er ligesom Nordic UAS Event for udviklere, industrispecialister, slutbrugere og producenter fra robotindustrien, og vi er overbevist om, at du får alle fordelene ved at besøge begge messer. Derfor giver din billet til Nordic UAS Event også adgang til RoboBusiness Europes robotmesse.

Se hvem der udstiller til Nordic UAS Event HER

Læs om RoboBusiness Europe HER