Kom til DroneTech matchmaking og mød fremtidige forretningspartnere i oktober

Mød fremtidige forretningspartnere til matchmaking

I forbindelse med første udgave af "DroneTech World Meeting" afholder Enterprise Europe Network matchmaking inden for droner og droneteknologi i dagene 12. til 13. oktober i Polen

Er du interesseret i at møde bl.a. polske virksomheder, der fokuserer på droner og droneteknologi? Så bør du udnytte muligheden for matchmaking, som Enterprise Europe Network arrangerer i forbindelse med DroneTech World Meeting den 12. oktober.

Hvem deltager?

Virksomheder og forskningscentre samt universiteter, der beskæftiger sig med droner eller droneteknologi og ønsker at dele viden, erfaringer samt søger nye partnere til fremtidige projekter.

Læs mere HER

Se videoen og find ud af hvordan det fungerer?

Pris?

Det er gratis at deltage i matchmaking sessionen i Toruń, Polen

Tilmelding?

Tilmeld dig online inden den 30. september ved at registrere din virksomhed HER

Bookning af møder?

Efter din virksomhed er registreret som deltager, er der fra perioden 13. september til 7. oktober, mulighed for at booke møder.

Hvor og hvornår?

  • 12. oktober, fra 9:00 til 15:00
  • Arena Torun, 73- 89 gen. J. Bema St., 87-100 Toruń, Polen
  • Konferencelokale 1

Læs mere HER

Mere om Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network er et globalt netværk af erhvervsfremmeaktører, der har fokus på at hjælpe innovative små og mellemstore virksomheder samt vidensinstitutioner med international vækst bl.a. ved at finde nye samarbejdspartnere i udlandet – både i forhold til projekt- og teknologisk samarbejde samt eksport.

Læs mere om Enterprise Europe Network HER