Nordisk Dronekonference samler forskere og virksomheder i Oslo - Kom med til medlemspris

14079541 1119288334808171 2800506528999736668 n

 

Går du og hungrer efter at netværke udenfor landets grænser og at tage pulsen på den nordiske dronebranche? Så har du nu muligheden for at komme med til Unmanned Nordic Conference 2016 d. 14.-15. november i Oslo. Det bliver to dage spækket med oplæg og seminarer, hvor hovednavnene inkluderer Statoil, Aftenposten og ikke mindst UAS Denmark. Og som medlem af UAS Denmark får du tilmed rabat. 

Rabat til UAS Denmark-medlemmer

UAS Norway tilbyder medlemmer af søsterorganisationerne i Sverige og Danmark samme rabat som den deres egne medlemmer tilbydes. Derfor kommer medlemmer af UAS Denmark med til arrangementet for kun 1656 DKK (1990 NOK) og sparer dermed 20% (normalpris 2490 NOK).

Du kan tilmelde dig som deltager her

Og der er nok at tage sig til i løbet af de to konferencedage, for UAS Norway har spækket programmet med spændende oplægsholdere og inviteret spændende talere til arrangementets seminarer og workshops.

Spændende oplægsholdere ved UNC 2016

Statoil har ligesom vores egen Mærsk opdaget de store muligheder i at bruge droner i olie- og energisektoren. Chefforsker Kjetil Skaugset fra Statoils Upstream Technology-afdeling kommer og fortæller om deres erfaringer, samarbejder og perspektiv på at bruge droner i den store olievirksomheds operationer i Nordsøen.

Også Norges største avis Aftenposten vil være at finde på konferencen med et spændende oplæg om, hvordan dronerne i stadig stigende omfang begynder at bruge droner i deres medieproduktioner og reportager. Fotojournalist Hans Torgersen kommer og beretter om, hvordan droner bruges til at skabe nye og anderledes foto- og videomuligheder, når journalisterne bringer seneste nyt.

Og skulle du have behov for at udvide horisonten på det mere tekniske plan, er der masser af muligheder. Du kan blandt andet høre om, hvordan den norske lufthavnsoperatør Avinor ser på den stadig stigende droneaktivitet i og omkring de norske lufthavne. Derudover kan du få indblik i droneforskningen i Norge, hvordan man sikkert transporterer droner og udstyr rundt i verden, samt hvordan det norske dronemarked fungerer.

Dronelove er på dagsordenen

Programmet er desuden spækket med oplæg og seminarer, der gør dig klogere på regler og lovgivning. Du kan blandt andet deltage i en debat, der sætter fokus på, om dronebilleder ved ejendomssalg er til gene for de nærmeste naboer og hvad den nye norske dronelov betyder for den norske dronebranche. Her kan du passende sammenligne med den danske.

For UAS Denmark deltager nemlig også med et oplæg om, hvad den nye danske dronelov har betydet for den danske dronebranche af både gode og dårlige erfaringer, som man har gjort sig i den korte tid, droneloven har været gældende.

Uanset hvad du beskæftiger dig med indenfor dronebranchen, er der ingen tvivl om, at det bliver en begivenhedsrig konference med masser af spændende indslag og muligheden for at møde et bredt udsnit af den norske og nordiske dronebranche.

Praktisk information:

Medlemmer af UAS Denmark skal tilmelde sig under punktet ” Member of UAS Norway”. Den fulde procedure for, hvordan du tilmelder dig med rabat, kan du finde i den medlemsmail, vi netop har udsendt om arrangementet.

Læs mere om UNC2016 (Unmanned Nordic Conference 2016)