50 deltog ved Shark Tank den 19. januar

Indtryk fra IBM, Sky-Watch og UAS Denmarks Shark Tank 19. januar 2017

IBM, Sky-Watch og UAS Denmarks første inspirationsarrangement Shark Tank er overstået og nu venter Pitch Day d. 2. februar, hvor iværksættere kan fremlægge deres unikke droneideer. Men først får I en gennemgang af de spændende oplæg fra d. 19. januar.

Det tætpakkede program indeholdt forskellige oplæg, der alle havde det til fælles, at de på den ene eller den anden måde berørte, hvilke udfordringer byggebranchen har med at implementere og udvide brugen af droner.

Oplæg fra Shark Tank Open Event

Oplæggene spændte vidt, lige fra IBM’s oplæg om at afsøge nye markeder og markedsudvikling, NCC’s nuværende og fremtidige brug af droner, Sensohives indsigt i iværksættermiljøet samt Momentum+, der tog de lange fremtidsbriller på. Nedenfor har vi samlet et resumé af alle oplæg.

Resumé af Shark Tank oplæg

Sparring og ekspertråd fra virksomhederne i ekspertpanelet

Tobias Ejersbo lagde op til dagens sidste indlæg, hvor indholdet blev lagt i hænderne på deltagerne, der frit kunne stille spørgsmål til dagens eksperter i en Q&A-session, som skulle klæde deltagerne på til Pitch Day d. 2. februar.

Spørgelysten var stor, og kom blandt andet omkring præmien, der blandt andet er adgang til IBM’s forretningsudviklingssoftware, Bluemix. Derudover omfatter præmien også sparring og ekspertrådgivning over en periode med de deltagende virksomheder i ekspertpanelet. Ekspertpanelet samles torsdag d. 2. februar til Pitch Day og vil vejlede alle deltagerne i den videre færd med deres droneprojekter og -ideer.

Ekspertpanelet:

  • Niels Peter Flindt – Momentum+
  • Torben Kjær - Rambøll
  • Anne Birgitte Bendix - IBM
  • Patrick Halford – IBM
  • Michael Messerschmidt – Sky-Watch
  • Erling Hansen – UAS Denmark

Mere info om 2. ferbruars Pitch Day - KLIK HER

Se alle billeder fra IBM, Sky-Watch og UAS Denmarks Shark Tank Open Event 19. januar 2017