BVLOS Test

BVLOS test flyvning i UAS Denmarks testcenter

867 kvadratkilometers luftrum - fordelt på 3 testområder

UAS Denmark kan som et af de eneste testcentre I Europa tilbyde et godkendt BVLOS (Beyond Visual Line of Sight) luftrum.

Det 867 kvadratkilometer store luftrum inkluderer et BVLOS testområde, der strækker sig over by, land og en offshore zone udover det nordfynske hav. Området kan udnyttes til at flyve uden for syne eller foretage flyvninger inden for syne til test af droner, sensorer eller andre systemer.

 

Se det nye BVLOS-testområde

En fleksibel luftrumsmodel:

En fleksibel model opdeler det 867 kvadratkilometer store luftrum i tre felter, der giver mulighed for at teste flere droner af gangen. Således kan én drone blive testet over det nordfynske hav, imens en anden test kan foregå tæt på lufthavnen.

Luftrumsmodellen gør det yderligere muligt, at udføre dronetest uden at der skal tages hensyn til anden trafik i lufthavnen - læs mere om modellen HER.

Om testområdet:

  • Testområdet er tilknyttet HCA Airport, hvor startbanens retning er: 60 og 240 grader
  • Fleksibelt testområde - med plads til flere simultane dronetestflyvninger
  • Max flyvehøjde: 3000 fod over jord- og vandoverfladen

Om godkendelsesproceduren:

For at foretage BVLOS flyvninger (uden for synsvidde) med droner, skal flyvningen være godkendt af Trafikstyrelsen. Vi er dog klar til, at anvise, hvor du kan få hjælp til at lette ansøgnings- og godkendelsesproceduren - kontakt Erling Hansen, eller  henmu@uasdenmark.dk  hvis du er interesseret i at høre om, hvordan du kommer i gang med teste.

Fremtidens dronelaboratorier:

Testcentret vil i fremtiden kunne tilbyde ”Drone Labs”, til software/hardware integration og fremstilling af kompositmaterialer. Yderligere vil en 3D radar også blive tilgængelig.

Kontaktperson:

Kontakt Erling Hansen, hvis du er interesseret i, at høre mere om dine testmuligheder.

 

Fast facts

Kom og udnyt

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til dine testmuligheder?

Kontakt da Erling Hansen.

 

Erling Hansen
Test & Airworthiness
erlha@uasdenmark.dk